Emma och Jens laddar rummen innan gästernas ankomst.
Grymma guider i Chamonix.
Vinprovning och surf i Frankrike.
Skidåkning i Grindelwald. Foto: Kristoffer Davidsson
Pumpa massavis med puder. Foto: Daniel Rönnbäck
Mexikanskt i Villars. Foto: Martin Lundmark
Cykling i bergen.
Happy skiers. Foto: Martin Lundmark
Fredrik visar hur man gör. Foto: Martin Lundmark

Företagsresor och konferenser

Kontakta oss

Vi som jobbar med att arrangera Xtravels företagsresor har både erfarenhet av resebranschen och av att arrangera omfattande arrangemang. Vi älskar vårt jobb och förmånen att få jobba nära med våra kunder och avlasta dem i både förberedelser och uppföljning av våra resor. Vi har alla en passion för att resa och dessutom att se till att få ut maximalt och hitta det unika på alla de platser vi besöker. Vi jobbar ständigt med att tänka utanför boxen och vet att aktiva resor skapar energi men också betydligt fler minnen att ta med sig hem till kontoret. På detta sätt hjälper vi er på sikt att maximera ert resultat genom att ni får en ökad gemenskap, motiverade kollegor och ett inspirerat team. Att lära känna sina kollegor, ha kul och släppa vardagen är väldigt underskattat och vi lovar er att ni kommer att få valuta för pengarna.

För nya förfrågningar eller allmänna frågor kontakta:

Eric Asmussen
Managing Director
Mail: eric.asmussen@xtravel.se
Tel: +46 709 98 76 07

Ida Grandin
Sales Manager
Mail: ida.grandin@xtravel.se
Tel: +46 769 48 05 08

För frågor kring produktion eller leverantörer kontakta: 

Laura Bornebusch
Project Leader
Mail: laura.bornebusch@xtravel.se
Tel: +46 702 34 72 60

Tipsa din chef eller kollega

Företagsresor och konferenser
Xtravel Corporate skräddarsyr företagsarrangemang med en grym mix av business & pleasure. Vi erbjuder kreativa och logistiskt klockrena lösningar som genomförs av våra erfarna guider. Xtravel har över 10-års erfarenhet av rese- och aktivitetsupplägg och över 700 grupper som rest med oss sedan starten 2004. Vi besitter stor kompetens, enormt kontaktnät, hög kreativitet samt en unik känsla för detaljer, när det gäller att leverera oförglömliga företagsarrangemang. Vi jobbar med allt från kick-offer, team-building-aktiviteter, ledningsgruppsresor, incentive-resor, studieresor, föreningsresor till andra grupp- och företagsarrangemang. Vi tar ett helhetsansvar med projektledning och inspiration från första förslag hela vägen igenom till uppföljning och utvärdering av resa eller event. Vi jobbar nära våra kunder och arbetar tillsammans fram mål och mening med upplägget. Vi förstår vikten vid "Employer branding" och att hålla sina kollegor och anställda på tå, motiverade och med en känsla av delaktighet och uppskattning på samma gång. Detta gör vi på ”The Xtravel Way”- d.v.s. med personlighet, starkt engagemang och ett lagom inslag av Rock ’n Roll.Om du fortfarande är tveksam varför du bör be oss om en kostnadsfri offert inför er nästa resa eller event så kanske nedanstående kan övertyga dig till att i alla fall låta oss visa några kreativa förslag: ·          Hög kompetens hos alla våra projektledare och guider ·          Mer än 10-års erfarenhet av resor och events·          Hanterar både små och stora grupper alltid med en personlig känsla·          Grymt kontaktnät runt hela jorden·          Passion för det vi gör·          Hör kreativitet på inspirerande resmål och lagom utmaningar·          Känsla för detaljer som gör att resan sticker ut·          Projektledning hela vägen från start till uppföljning och summering·          Grym service av våra erfarna guider under hela resan eller eventet·          Vi levererar service av högsta nivå med en känsla av Rock´n Roll·          Vi förstår behovet för er att leva er kommunikation hela vägen ·          Hjälper er med alla ändringar, justeringar och nya önskemål  Så vad väntar ni på? Skicka oss ett mail på corporate@xtravel.se så hör vi av oss till er och hjälper er att arrangera er nästa skidkonferens, företagsresa eller event. 
http://twitter.com/share?text=foretagsresor&hashtags=Företagsresor och konferenser,foretagsresor&url=http://xtravel.se/destination/foretagsresor/Foretagsresor-introduktion