Foto: Jonas Linder
Foto: Jonas Linder
Foto: Jonas Linder
Foto: Jonas Linder
Foto: Jonas Linder
Foto: Jonas Linder
Foto: Jonas Linder
Foto: Jonas Linder

Mallorca, Spanien

Introduktion

Mallorca kan vid första anblick klinga lite charter, men vi har tillsammans med våra bra samarbetspartners på plats lyckats hitta de pärlor som man i vanliga fall inte får se. Beroende på vilken del av ön man väljer att bo på så passar Mallorca för grupper på allt mellan 5-500 deltagare då vi väljer det området som passar bäst för gruppens storlek och dynamik.

Det finns en hel uppsjö av spännande aktiviteter att välja mellan på Mallorca, och eftersom landskapet är format med berg på västsidan, sandständer på nord och sydsidan och havsgrottor på östsidan kan man dela upp sig och låta hela gruppen utmanas i den nivå de önskar. Perfekt ställe för företag som vill ha en varm och äventyrlig konferens.

 

 

 

Tipsa din chef eller kollega

Mallorca, Spanien
Mallorca kan vid första anblick klinga lite charter, men vi har tillsammans med våra bra samarbetspartners på plats lyckats hitta de pärlor som man i vanliga fall inte får se. Beroende på vilken del av ön man väljer att bo på så passar Mallorca för grupper på allt mellan 5-500 deltagare då vi väljer det området som passar bäst för gruppens storlek och dynamik.Det finns en hel uppsjö av spännande aktiviteter att välja mellan på Mallorca, och eftersom landskapet är format med berg på västsidan, sandständer på nord och sydsidan och havsgrottor på östsidan kan man dela upp sig och låta hela gruppen utmanas i den nivå de önskar. Perfekt ställe för företag som vill ha en varm och äventyrlig konferens.   
http://twitter.com/share?text=foretagsresor&hashtags=Mallorca, Spanien,foretagsresor&url=http://xtravel.se/destination/foretagsresor/Palma-Spanien