Glentress, Skottland

Introduktion

Vi har länge velat presentera en rad ny cykeldestinationer men finner det svårt att hitta något som slår Skottland och på samma sätt representerar det vi på Xtravel står för, så det får vänta helt enkelt. Denna långhelg till Skottland med massor av cykling, whiskey, säckpipor, kiltar och oslagbar natur är grym för såväl par eller gäng som vill fly en helg från vardagen här hemma.

Glentress & Innerleithen dit vi valt att åka efter otaliga rekommendationer, erbjuder fantastiska "singletracks" och en utmanande "freeride"park. Områdena som är en del av "the 7 stanes" blev nyligen framröstat som "ett av världens bästa mountainbike områden" av det Internationella Mountainbike Förbundet (IMBA).

Du flyger enkelt och billigt in till Edinburgh där vi hämtar dig och din cykel (om du inte väljer att hyra på plats) för att köra dig till ett av våra två sköna boendealternativ.

Tipsa en vän

Glentress, Skottland
Vi har länge velat presentera en rad ny cykeldestinationer men finner det svårt att hitta något som slår Skottland och på samma sätt representerar det vi på Xtravel står för, så det får vänta helt enkelt. Denna långhelg till Skottland med massor av cykling, whiskey, säckpipor, kiltar och oslagbar natur är grym för såväl par eller gäng som vill fly en helg från vardagen här hemma.Glentress & Innerleithen dit vi valt att åka efter otaliga rekommendationer, erbjuder fantastiska "singletracks" och en utmanande "freeride"park. Områdena som är en del av "the 7 stanes" blev nyligen framröstat som "ett av världens bästa mountainbike områden" av det Internationella Mountainbike Förbundet (IMBA).Du flyger enkelt och billigt in till Edinburgh där vi hämtar dig och din cykel (om du inte väljer att hyra på plats) för att köra dig till ett av våra två sköna boendealternativ.
http://twitter.com/share?text=mtbmotoxresor&hashtags=Glentress, Skottland,mtbmotoxresor&url=http://xtravel.se/destination/mtbmotoxresor/Skottland