Foto: Hakon Morstad
Foto: Hakon Morstad
Foto: Hakon Morstad
Foto: Motoaventures
Foto: Motoaventures
Foto: Hakon Morstad

Öken och berg, Marocko

Introduktion

Marocko erbjuder fantastiska crossmöjligheter med sin spännande natur och omgivning. Vår "desert tour" lämpar sig för medelerfarna "off-road" killar och tjejer. Vi är iväg åtta alternativt 6 dagar med sex alternativt fyra dagars körning. Vi besöker Atlasbergen, de högsta sanddynorna vid Erg Chebbi, Sahara öknen och de gröna delarna av Draa Dalgången.

Vi har alltid med oss egna följebilar och våra erfarna guider. Hör av dig om du tycker det låter intressant att hänga på en oförglömlig resa.

Tipsa en vän

Öken och berg, Marocko
Marocko erbjuder fantastiska crossmöjligheter med sin spännande natur och omgivning. Vår "desert tour" lämpar sig för medelerfarna "off-road" killar och tjejer. Vi är iväg åtta alternativt 6 dagar med sex alternativt fyra dagars körning. Vi besöker Atlasbergen, de högsta sanddynorna vid Erg Chebbi, Sahara öknen och de gröna delarna av Draa Dalgången.Vi har alltid med oss egna följebilar och våra erfarna guider. Hör av dig om du tycker det låter intressant att hänga på en oförglömlig resa.
http://twitter.com/share?text=mtbmotoxresor&hashtags=Öken och berg, Marocko,mtbmotoxresor&url=http://xtravel.se/destination/mtbmotoxresor/marocko