Foto: Hakon Morstad

Öken och berg, Marocko

Introduktion

Nya datum och resor uppe för härliga Marocko som erbjuder fantastiska motocrossmöjligheter med sin spännande natur och omgivning. Vår "desert tour" lämpar sig för medelerfarna "off-road" killar och tjejer. Vi är iväg åtta alternativt sex dagar med sex alternativt fyra dagars körning. Vi besöker Atlasbergen, de högsta sanddynorna vid Erg Chebbi, Sahara öknen och de gröna delarna av Draa Dalgången.

Vi har alltid med oss egna följebilar och våra erfarna guider. Hör av dig om du tycker det låter intressant att hänga på en oförglömlig resa. Motocrossresor till Marocko och Afrika som du sent kommer glömma. 

Tipsa en vän

Öken och berg, Marocko
Nya datum och resor uppe för härliga Marocko som erbjuder fantastiska motocrossmöjligheter med sin spännande natur och omgivning. Vår "desert tour" lämpar sig för medelerfarna "off-road" killar och tjejer. Vi är iväg åtta alternativt sex dagar med sex alternativt fyra dagars körning. Vi besöker Atlasbergen, de högsta sanddynorna vid Erg Chebbi, Sahara öknen och de gröna delarna av Draa Dalgången.Vi har alltid med oss egna följebilar och våra erfarna guider. Hör av dig om du tycker det låter intressant att hänga på en oförglömlig resa. Motocrossresor till Marocko och Afrika som du sent kommer glömma. 
http://twitter.com/share?text=mtbmotoxresor&hashtags=Öken och berg, Marocko,mtbmotoxresor&url=http://xtravel.se/destination/mtbmotoxresor/marocko