Öken och berg, Marocko

Resa till och från

Flyger gör du bäst till Ouarzazarte flygplats där vår transfer hämtar dig och kör dig/er till det första hotellet på vår tur. Finns även möjlighet att bli hämtad på Marrakech flygplats mot tillägg, hit flyger bl a Norwegian till överkomliga priser. Hör gärna av dig om du har några frågor eller behöver hjälp med något.

Du kan även kolla in här om du behöver hjälp med att boka flyg eller hyrbil.

08-333 669 / info@xtravel.se

Tipsa en vän

Öken och berg, Marocko
Nya datum och resor uppe för härliga Marocko som erbjuder fantastiska motocrossmöjligheter med sin spännande natur och omgivning. Vår "desert tour" lämpar sig för medelerfarna "off-road" killar och tjejer. Vi är iväg åtta alternativt sex dagar med sex alternativt fyra dagars körning. Vi besöker Atlasbergen, de högsta sanddynorna vid Erg Chebbi, Sahara öknen och de gröna delarna av Draa Dalgången.Vi har alltid med oss egna följebilar och våra erfarna guider. Hör av dig om du tycker det låter intressant att hänga på en oförglömlig resa. Motocrossresor till Marocko och Afrika som du sent kommer glömma. 
http://twitter.com/share?text=mtbmotoxresor&hashtags=Öken och berg, Marocko,mtbmotoxresor&url=http://xtravel.se/destination/mtbmotoxresor/marocko