Foto: Martin Lundmark
Foto: Jesper Molin
Foto: Martin Lundmark
Foto: Hannes Söderlund
Foto: Martin Lundmark
Foto: Hannes Söderlund
Foto: Hannes Söderlund

Alagna, Italien

Introduktion

Vi är mitt uppe i det spännande arbetet att uppdatera vår hemsida som kommer inom kort. Därför finns inte all information om nästa års skidresor uppe på nuvarande hemsida. Men för att ta del av nästa års skidresor maila oss på info@xtravel.se eller ring på 08-333 669 Vi har till nästa säsong några riktigt häftiga nyheter som vi själva är riktigt taggade på! 

Alagna har alltid haft en speciell plats i vårt hjärta och vi kommer aldrig släppa taget om orten. Till 2015 säsong har vi finslipat alla detaljer för att kunna visa er varför vi tycker så mycket om orten. Alagna är en ort som är helt perfekt för er som är seriös skid- eller brädåkare och som inte är på semester för att partaja, utan för att åka skidor hela dagarna och sedan varva ner på byn med en kall dryck av valfritt slag.  Alagna kan stoltsera med väldigt bra och lättillgänglig offpist, långa fina pister för alla nivåer och för att inte tala om den kanonmat som serveras i byn. Kan det bli mycket bättre?

Bli inte skrämd av Alagnas marknadsföring om du är en mindre erfaren åkare då Alagna numera även erbjuder fantastiska möjligheter för enklare åkning både i och till viss del även utanför pisten. Detta mycket tack vare att man har byggt ihop Alagnasystemet med granndalarna Gressoney och Champoluc sedan ett par år tillbaka. För er som känner er mer hemma på berget finns det oändliga sköna hikes och åk lättillgängligt från lift och backe för att fylla en vecka av sköna utmaningar.

Alagna har allt som vi på Xtravel söker åt våra gäster, och lite till: en liten, genuin by med bra och centrala boendemöjligheter, heliskiing, grym lättillgänglig offpist och fantastisk mat. Det blir vår åttonde säsong i vinter med nöjda gäster till Alagna, hoppas du har lust att bli en av dem och att vi ses på berget i vinter.

Vi erbjuder även weekendresor till Alagna, klicka här för mer info!

Tipsa en vän

Alagna, Italien
Vi är mitt uppe i det spännande arbetet att uppdatera vår hemsida som kommer inom kort. Därför finns inte all information om nästa års skidresor uppe på nuvarande hemsida. Men för att ta del av nästa års skidresor maila oss på info@xtravel.se eller ring på 08-333 669 Vi har till nästa säsong några riktigt häftiga nyheter som vi själva är riktigt taggade på! Alagna har alltid haft en speciell plats i vårt hjärta och vi kommer aldrig släppa taget om orten. Till 2015 säsong har vi finslipat alla detaljer för att kunna visa er varför vi tycker så mycket om orten. Alagna är en ort som är helt perfekt för er som är seriös skid- eller brädåkare och som inte är på semester för att partaja, utan för att åka skidor hela dagarna och sedan varva ner på byn med en kall dryck av valfritt slag.  Alagna kan stoltsera med väldigt bra och lättillgänglig offpist, långa fina pister för alla nivåer och för att inte tala om den kanonmat som serveras i byn. Kan det bli mycket bättre?Bli inte skrämd av Alagnas marknadsföring om du är en mindre erfaren åkare då Alagna numera även erbjuder fantastiska möjligheter för enklare åkning både i och till viss del även utanför pisten. Detta mycket tack vare att man har byggt ihop Alagnasystemet med granndalarna Gressoney och Champoluc sedan ett par år tillbaka. För er som känner er mer hemma på berget finns det oändliga sköna hikes och åk lättillgängligt från lift och backe för att fylla en vecka av sköna utmaningar.Alagna har allt som vi på Xtravel söker åt våra gäster, och lite till: en liten, genuin by med bra och centrala boendemöjligheter, heliskiing, grym lättillgänglig offpist och fantastisk mat. Det blir vår åttonde säsong i vinter med nöjda gäster till Alagna, hoppas du har lust att bli en av dem och att vi ses på berget i vinter.Vi erbjuder även weekendresor till Alagna, klicka här för mer info!
http://twitter.com/share?text=skidresor&hashtags=Alagna, Italien,skidresor&url=http://xtravel.se/destination/skidresor/Alagna