Foto: Martin Lundmark
Foto: Martin Lundmark
Foto: Jesper Molin
Foto: Martin Lundmark

Alagna, Italien

Introduktion

Åter i Alagna även 2014 och så förmodligen många år framöver för Alagna är grymt. En ort helt perfekt för er som är seriös skid- eller brädåkare och som inte är på semester för att partaja, utan för att få grymt bra åkning och gott käk. Skidorten bjuder på fantastisk offpist och pister för alla nivåer i kombination med kanonmat. Kan det bli mycket bättre?

Bli inte skrämd av Alagnas marknadsföring om du är en mindre erfaren åkare då Alagna numera även erbjuder fantastiska möjligheter för enklare åkning både i och till viss del även utanför pisten. Detta mycket tack vare att man har byggt ihop Alagnasystemet med granndalarna Gressoney och Champoluc sedan ett par år tillbaka. För er som känner er mer hemma på berget finns det oändliga sköna hikes och åk lättillgängligt från lift och backe för att fylla en vecka av sköna utmaningar.

Alagna har allt som vi på Xtravel söker åt våra gäster, och lite till: en liten, genuin by med bra och centrala boendemöjligheter, heliskiing, grym lättillgänglig offpist och fantastisk mat. Det blir vår åttonde säsong i vinter med nöjda gäster till Alagna, hoppas du har lust att bli en av dem och att vi ses på berget i vinter.

Vi erbjuder även weekendresor till Alagna, klicka här för mer info!

Tipsa en vän

Alagna, Italien
Åter i Alagna även 2014 och så förmodligen många år framöver för Alagna är grymt. En ort helt perfekt för er som är seriös skid- eller brädåkare och som inte är på semester för att partaja, utan för att få grymt bra åkning och gott käk. Skidorten bjuder på fantastisk offpist och pister för alla nivåer i kombination med kanonmat. Kan det bli mycket bättre?Bli inte skrämd av Alagnas marknadsföring om du är en mindre erfaren åkare då Alagna numera även erbjuder fantastiska möjligheter för enklare åkning både i och till viss del även utanför pisten. Detta mycket tack vare att man har byggt ihop Alagnasystemet med granndalarna Gressoney och Champoluc sedan ett par år tillbaka. För er som känner er mer hemma på berget finns det oändliga sköna hikes och åk lättillgängligt från lift och backe för att fylla en vecka av sköna utmaningar.Alagna har allt som vi på Xtravel söker åt våra gäster, och lite till: en liten, genuin by med bra och centrala boendemöjligheter, heliskiing, grym lättillgänglig offpist och fantastisk mat. Det blir vår åttonde säsong i vinter med nöjda gäster till Alagna, hoppas du har lust att bli en av dem och att vi ses på berget i vinter.Vi erbjuder även weekendresor till Alagna, klicka här för mer info!
http://twitter.com/share?text=skidresor&hashtags=Alagna, Italien,skidresor&url=http://xtravel.se/destination/skidresor/alagna