Foto: Jesper Molin
Foto: Felix St Clair
Foto: Felix St Clair
Foto: Jepser Molin
Foto: Daniel Rönnbäck

Annapurna Heli, Nepal

Introduktion

Att flyga heliski i Nepal är ett äventyr och en skidresa som vi lovar att du aldrig kommer glömma. Till Nepal åker vi inte för att jaga fallhöjdsmeter utan för att få ett fantastiskt äventyr och otrolig puderåkning runt Annapurnaområdet. Vi gör runt fem till sex åk per dag på stora öppna fält fyllda med orörd snö. Efter att vi har hunnit checka in i Kathmandu flyger vi iväg inåt land där vår helikopter hämtar oss. Helikoptern har vi med oss under hela veckan med skidåkning måndag-fredag (med lördag som backupdag vid eventuellt dåligt väder). Vi har minst två UIAGM certifierade guider med oss på hela resan och ytterligare cirka tre medarbetare för vår bekvämlighet och säkerhet.

För alla som har energi kvar på kvällarna, finns det massor av äventyr och kultur att uppleva på den Nepalesiska landsbyggden runt vårt hotell. När vår vecka uppe bland bergen är över finns det möjlighet att under tre dagar och två nätter hänga med på safari där vi rider på elefanter och spanar in olika djur såsom bengalisk tiger, leopard, noshörning, delfiner och mycket mer. Bor gör vi även dessa dagar på en mysig lodge uppe bland bergen fast nu i ett nytt, icke snötäckt område.

Heliski turerna i Nepal har allt som en skid-/äventyrsresa med Xtravel skall innehålla och lite till: ett äventyr, nya spännande upplevelser och fantastisk skidåkning med ett litet gäng likasinnade.

Tipsa en vän

Annapurna Heli, Nepal
Att flyga heliski i Nepal är ett äventyr och en skidresa som vi lovar att du aldrig kommer glömma. Till Nepal åker vi inte för att jaga fallhöjdsmeter utan för att få ett fantastiskt äventyr och otrolig puderåkning runt Annapurnaområdet. Vi gör runt fem till sex åk per dag på stora öppna fält fyllda med orörd snö. Efter att vi har hunnit checka in i Kathmandu flyger vi iväg inåt land där vår helikopter hämtar oss. Helikoptern har vi med oss under hela veckan med skidåkning måndag-fredag (med lördag som backupdag vid eventuellt dåligt väder). Vi har minst två UIAGM certifierade guider med oss på hela resan och ytterligare cirka tre medarbetare för vår bekvämlighet och säkerhet. För alla som har energi kvar på kvällarna, finns det massor av äventyr och kultur att uppleva på den Nepalesiska landsbyggden runt vårt hotell. När vår vecka uppe bland bergen är över finns det möjlighet att under tre dagar och två nätter hänga med på safari där vi rider på elefanter och spanar in olika djur såsom bengalisk tiger, leopard, noshörning, delfiner och mycket mer. Bor gör vi även dessa dagar på en mysig lodge uppe bland bergen fast nu i ett nytt, icke snötäckt område. Heliski turerna i Nepal har allt som en skid-/äventyrsresa med Xtravel skall innehålla och lite till: ett äventyr, nya spännande upplevelser och fantastisk skidåkning med ett litet gäng likasinnade.
http://twitter.com/share?text=skidresor&hashtags=Annapurna Heli, Nepal,skidresor&url=http://xtravel.se/destination/skidresor/Annapurna