Foto: Felix St Clair
Foto: Felix St Clair
Foto: Daniel Rönnbäck
Foto: Jepser Molin
Foto: Jesper Molin

Annapurna Heli, Nepal

Resa till och från

Flyger gör du bäst till Kathmandu där ditt nya äventyr börjar.

Om du har några frågor eller behöver hjälp att boka flyg kolla in här eller kontakta oss på kontoret så hjälper vi gärna till.

08-333 669 / info@xtravel.se

Tipsa en vän

Annapurna Heli, Nepal
Vi är mitt uppe i det spännande arbetet att uppdatera vår hemsida som kommer inom kort. Därför finns inte all information om nästa års skidresor uppe på nuvarande hemsida. Men för att ta del av nästa års skidresor maila oss på info@xtravel.se eller ring på 08-333 669 Vi har till nästa säsong några riktigt häftiga nyheter som vi själva är riktigt taggade på! Årtiondets fetaste äventyr är nog att få flyga heliski i Nepal och åka skidor ner på Annapurna. Vågar nog lova att det är skidresan du aldrig kommer att glömma. Till Nepal åker vi inte för att jaga fallhöjdsmeter utan för att få ett fantastiskt äventyr och otrolig puderåkning runt Annapurnaområdet. Vi gör runt fem till sex åk per dag på stora öppna fält fyllda med orörd snö. Efter att vi har hunnit checka in i Kathmandu flyger vi iväg inåt land där vår helikopter hämtar oss. Helikoptern har vi med oss under hela veckan med skidåkning måndag-fredag (med lördag som backupdag vid eventuellt dåligt väder). Vi har minst två UIAGM certifierade guider med oss på hela resan och ytterligare cirka tre medarbetare för vår bekvämlighet och säkerhet. För alla som har energi kvar på kvällarna, finns det massor av äventyr och kultur att uppleva på den Nepalesiska landsbyggden runt vårt hotell. När vår vecka uppe bland bergen är över finns det möjlighet att under tre dagar och två nätter hänga med på safari där vi rider på elefanter och spanar in olika djur såsom bengalisk tiger, leopard, noshörning, delfiner och mycket mer. Bor gör vi även dessa dagar på en mysig lodge uppe bland bergen fast nu i ett nytt, icke snötäckt område. Heliski turerna i Nepal har allt som en skid-/äventyrsresa med Xtravel skall innehålla och lite till: ett äventyr, nya spännande upplevelser och fantastisk skidåkning med ett litet gäng likasinnade. Inför 2015 finns det fortafrande några resor kvar att boka, maila oss på info@xtravel.se eller slå en signal på 08-333 669 så berättar vi mer. 
http://twitter.com/share?text=skidresor&hashtags=Annapurna Heli, Nepal,skidresor&url=http://xtravel.se/destination/skidresor/Annapurna