Foto: Martin Söderqvist
Foto: Jesper Molin
Foto: Jesper Molin
Foto: Jesper Molin
Foto: Jesper Molin

Davos Klosters, Schweiz

Introduktion

Nyheten för vintern 2012 fortsätter även under 2013! Under flera år har vi själva varit i Davos Klosters fem olika skidsystem och fått underbar åkning. Men det var först i vintras när vi fått ihop pusselbitarna för ett skönt Xtravelupplägg som vi stolt kunde lansera denna fantastiska ort med skidsystem som passar alla smaker. Här har du massor av pister och lätttillgänglig offpist för alla nivåer. Det är kort transfer från Zürich dit vi flyger och det finns olika standard på boende att välja mellan. Vi har givetvis med vår Xtravelguide för att kunna ge er det där lilla extra på er skidresa med oss i vinter. Området är stort och erbjuder många möjligheter på berget vilket ger känslan av att inte behöva stressa ut för att få lägga sköna linjer i orörd terräng.

Hoppas ni som vi känner suget att i vinter utforska än mer vad Davos Klosters området har att erbjuda. Byn, eller ja vi skall nog kalla det för staden Davos, ligger på en höjd av 1,560 m.ö.h, och är Europas högst belägna stad. Klosters där vi har valt att bo är en mindre by 1 mil från Davos (med bra förbindelser och tillgång till samma skidsystem) och ligger något lägre på ca 1,200 m.ö.h.

Hör av er till oss för mer information på 08-333 669 eller skicka ett mail till info@xtravel.se så hjälper vi er.

 

Tipsa en vän

Davos Klosters, Schweiz
Nyheten för vintern 2012 fortsätter även under 2013! Under flera år har vi själva varit i Davos Klosters fem olika skidsystem och fått underbar åkning. Men det var först i vintras när vi fått ihop pusselbitarna för ett skönt Xtravelupplägg som vi stolt kunde lansera denna fantastiska ort med skidsystem som passar alla smaker. Här har du massor av pister och lätttillgänglig offpist för alla nivåer. Det är kort transfer från Zürich dit vi flyger och det finns olika standard på boende att välja mellan. Vi har givetvis med vår Xtravelguide för att kunna ge er det där lilla extra på er skidresa med oss i vinter. Området är stort och erbjuder många möjligheter på berget vilket ger känslan av att inte behöva stressa ut för att få lägga sköna linjer i orörd terräng.Hoppas ni som vi känner suget att i vinter utforska än mer vad Davos Klosters området har att erbjuda. Byn, eller ja vi skall nog kalla det för staden Davos, ligger på en höjd av 1,560 m.ö.h, och är Europas högst belägna stad. Klosters där vi har valt att bo är en mindre by 1 mil från Davos (med bra förbindelser och tillgång till samma skidsystem) och ligger något lägre på ca 1,200 m.ö.h.Hör av er till oss för mer information på 08-333 669 eller skicka ett mail till info@xtravel.se så hjälper vi er. 
http://twitter.com/share?text=skidresor&hashtags=Davos Klosters, Schweiz,skidresor&url=http://xtravel.se/destination/skidresor/davos-klosters