Riksgränsen Freeridecamp 2015

Introduktion

Xtravels freeridecamp tillsammans med Riksgränsen är en favorit i repris, i ledning av inga mindre än peppkungarna Wille Lindberg och Per Jonsson. Riksgränsen erbjuder magisk åkning i maj när de flesta andra skidanläggningar stängt för länge sedan. Vi har valt att lägga vårt camp i anslutning till NM i friåkning så att du som önskar skall kunna delta i tävlingen eller bara komma några dagar tidigare för att se våra åkare och dina instruktörer tävla. 

Per och Wille hjälper dig att utvecklas framför allt inom offpist med allehanda tekniktips, men självklart kommer de även att pusha dig och din skidåkning till oanade höjder. Vi kommer att filma och fotograferar din åkning för att sedan under kvällen analysera och hjälpa alla att utvecklas och bli bättre som skid- eller snowboardåkare.

Förutom att du kommer att utvecklas på brädan eller skidorna så kommer vi även att lära oss bräd- och skidvård. Hur man vallar och slipar sin bräda för att få maximalt ut av din åkning och mycket, mycket mer.

Vi ses i Riksgränsen i maj!

 

Tipsa en vän

Riksgränsen Freeridecamp 2015
Xtravels freeridecamp tillsammans med Riksgränsen är en favorit i repris, i ledning av inga mindre än peppkungarna Wille Lindberg och Per Jonsson. Riksgränsen erbjuder magisk åkning i maj när de flesta andra skidanläggningar stängt för länge sedan. Vi har valt att lägga vårt camp i anslutning till NM i friåkning så att du som önskar skall kunna delta i tävlingen eller bara komma några dagar tidigare för att se våra åkare och dina instruktörer tävla. Per och Wille hjälper dig att utvecklas framför allt inom offpist med allehanda tekniktips, men självklart kommer de även att pusha dig och din skidåkning till oanade höjder. Vi kommer att filma och fotograferar din åkning för att sedan under kvällen analysera och hjälpa alla att utvecklas och bli bättre som skid- eller snowboardåkare.Förutom att du kommer att utvecklas på brädan eller skidorna så kommer vi även att lära oss bräd- och skidvård. Hur man vallar och slipar sin bräda för att få maximalt ut av din åkning och mycket, mycket mer.Vi ses i Riksgränsen i maj! 
http://twitter.com/share?text=skidresor&hashtags=Riksgränsen Freeridecamp 2015,skidresor&url=http://xtravel.se/destination/skidresor/Riksgransen-Freeridecamp-2012