Foto: Petter Levin
Foto: Jesper Molin
Foto: Daniel Rönnbäck
Foto: Jesper Molin
Foto: Daniel Rönnbäck
Foto: Fredrik Schenholm

Roadtrip Utah, USA

Introduktion

Roadtrip Usa har för 2014 blivit roadtrip Utah, detta trots några fortsatta stopp i Colorado. Men tidigare körde vi mellan Salt Lake City och Denver för att hitta bäst puder under 10 dagar och nu kör vi neråt Durango istället för att få åka i Telluride och Silverton. Denna justering för att så klart få ännu mer puder och uppleva små pärlor som du förmodligen annars inte skulle komma till.

Vi åker (ca 10 pers) i en stor skön van mellan orter som Telluride, Snowbird, Silverton, Snowbasin, Brighton, Alta och Powder Mountain. Dit snön är bäst helt enkelt utan att behöva spendera allt för mycket tid i bilen. Med oss har vi experthjälp från Alpingaraget i form av en eminent tailguide som förutom kunskap och skils även har med lite sköna lagg att testa. Så klart har du som Roadtrip Utah resenär även ytterligare rabatter på Alpingaraget i och med att vi gör denna resa med dem.

Detta är helt klart nästa resa för alla er som redan gjort Kanada med oss och för er som inte kan få nog av stora bilar, öl, puder, och mastodonta hamburgare. Utahs snö jämförs ofta med Japan och kulturen, folket och åkningen i området är näst intill oslagbar.

Även i år kör vi två turer och bor gör vi på olika hotell under resans väg med stora och fräscha rum och alla med wifi åtkomst. Hör av dig till oss med din bokning eller om du har några frågor på: info@xtravel.se eller 08- 333 669.

Tipsa en vän

Roadtrip Utah, USA
Roadtrip Usa har för 2014 blivit roadtrip Utah, detta trots några fortsatta stopp i Colorado. Men tidigare körde vi mellan Salt Lake City och Denver för att hitta bäst puder under 10 dagar och nu kör vi neråt Durango istället för att få åka i Telluride och Silverton. Denna justering för att så klart få ännu mer puder och uppleva små pärlor som du förmodligen annars inte skulle komma till.Vi åker (ca 10 pers) i en stor skön van mellan orter som Telluride, Snowbird, Silverton, Snowbasin, Brighton, Alta och Powder Mountain. Dit snön är bäst helt enkelt utan att behöva spendera allt för mycket tid i bilen. Med oss har vi experthjälp från Alpingaraget i form av en eminent tailguide som förutom kunskap och skils även har med lite sköna lagg att testa. Så klart har du som Roadtrip Utah resenär även ytterligare rabatter på Alpingaraget i och med att vi gör denna resa med dem.Detta är helt klart nästa resa för alla er som redan gjort Kanada med oss och för er som inte kan få nog av stora bilar, öl, puder, och mastodonta hamburgare. Utahs snö jämförs ofta med Japan och kulturen, folket och åkningen i området är näst intill oslagbar.Även i år kör vi två turer och bor gör vi på olika hotell under resans väg med stora och fräscha rum och alla med wifi åtkomst. Hör av dig till oss med din bokning eller om du har några frågor på: info@xtravel.se eller 08- 333 669.
http://twitter.com/share?text=skidresor&hashtags=Roadtrip Utah, USA,skidresor&url=http://xtravel.se/destination/skidresor/Roadtrip-USA