Foto: Jesper Molin
Foto: Jesper Molin
Foto: Petter Levin
Foto: Daniel Rönnbäck
Foto: Jesper Molin
Foto: Fredrik Schenholm
Foto: Daniel Rönnbäck

Roadtrip Utah, USA

Introduktion

Vi är mitt uppe i det spännande arbetet att uppdatera vår hemsida som kommer inom kort. Därför finns inte all information om nästa års skidresor uppe på nuvarande hemsida. Men för att ta del av nästa års skidresor maila oss på info@xtravel.se eller ring på 08-333 669 Vi har till nästa säsong några riktigt häftiga nyheter som vi själva är riktigt taggade på! 

Roadtrip Utah är en riktig hit om man vill besöka sköna orter som Alta, Snowbird, Vail, Arapahoe och få det bästa utav skidåkningen i Utah och Colorado tillsammans med våra grymma Xtravelguider. 

Vi åker (ca 10-12 pers) i en stor skön van mellan de orter som du läst om i alla skidtidningar runt om i världen. Vi drar dit snön är bäst helt enkelt utan att behöva spendera allt för mycket tid i bilen.

Detta är helt klart nästa resa för alla er som kanske redan gjort Kanada med oss och för er som inte kan få nog av stora bilar, öl, puder, och mastodonta hamburgare. Utahs snö jämförs ofta med Japan och kulturen, folket och åkningen i området är näst intill oslagbar.

Även i år 2015 kör vi två turer och bor gör vi på olika hotell under resans väg med stora och fräscha rum och alla med wifi åtkomst. Hör av dig till oss med din bokning eller om du har några frågor på: info@xtravel.se eller 08- 333 669.

Tipsa en vän

Roadtrip Utah, USA
Vi är mitt uppe i det spännande arbetet att uppdatera vår hemsida som kommer inom kort. Därför finns inte all information om nästa års skidresor uppe på nuvarande hemsida. Men för att ta del av nästa års skidresor maila oss på info@xtravel.se eller ring på 08-333 669 Vi har till nästa säsong några riktigt häftiga nyheter som vi själva är riktigt taggade på! Roadtrip Utah är en riktig hit om man vill besöka sköna orter som Alta, Snowbird, Vail, Arapahoe och få det bästa utav skidåkningen i Utah och Colorado tillsammans med våra grymma Xtravelguider. Vi åker (ca 10-12 pers) i en stor skön van mellan de orter som du läst om i alla skidtidningar runt om i världen. Vi drar dit snön är bäst helt enkelt utan att behöva spendera allt för mycket tid i bilen.Detta är helt klart nästa resa för alla er som kanske redan gjort Kanada med oss och för er som inte kan få nog av stora bilar, öl, puder, och mastodonta hamburgare. Utahs snö jämförs ofta med Japan och kulturen, folket och åkningen i området är näst intill oslagbar.Även i år 2015 kör vi två turer och bor gör vi på olika hotell under resans väg med stora och fräscha rum och alla med wifi åtkomst. Hör av dig till oss med din bokning eller om du har några frågor på: info@xtravel.se eller 08- 333 669.
http://twitter.com/share?text=skidresor&hashtags=Roadtrip Utah, USA,skidresor&url=http://xtravel.se/destination/skidresor/Roadtrip-USA