What! Skicamp i Folgefonna 2013

Introduktion

Oavsett om du är kille eller tjej som är sugen på att utveckla din snowboard- eller skidåkning på berget och i parken så tycker vi att du skall hänga med Henrik Windstedt och David Kantemo till Norge och Folgefonna i sommar. Xtravel är stolt samarbetspartner och när du köper din plats via oss får du hjälp med allt som har med resorna till och från Norge att göra. Folgefonna erbjuder riktigt skön sommarskidåkning under juni och juli när de flesta andra skidanläggningar stängt för länge sedan. Parken i Fonna är en av Europas bästa sommarparker. Både snowboard- och skidåkare, killar som tjejer är välkomna till What! Skicamp.

Våra instruktörer hjälper dig att utvecklas inom hopp, rails och offpist med tekniktips och mycket mer. De filmar din åkning och fotograferar för att sedan analysera och hjälpa alla att utvecklas och bli bättre som skidåkare eller snowboardåkare. Det kommer även visas filmer och bilder och berättas om diverse resor som instruktörerna gjort under sina karriärer som skidproffs. 

Vänta dig en hel vecka med massor av intryck, skidåkning och bra tips och trix från instruktörerna. What! Skicamp by Henrik Windstedt vill du inte missa i sommar.

Tipsa en vän

What! Skicamp i Folgefonna 2013
Oavsett om du är kille eller tjej som är sugen på att utveckla din snowboard- eller skidåkning på berget och i parken så tycker vi att du skall hänga med Henrik Windstedt och David Kantemo till Norge och Folgefonna i sommar. Xtravel är stolt samarbetspartner och när du köper din plats via oss får du hjälp med allt som har med resorna till och från Norge att göra. Folgefonna erbjuder riktigt skön sommarskidåkning under juni och juli när de flesta andra skidanläggningar stängt för länge sedan. Parken i Fonna är en av Europas bästa sommarparker. Både snowboard- och skidåkare, killar som tjejer är välkomna till What! Skicamp.Våra instruktörer hjälper dig att utvecklas inom hopp, rails och offpist med tekniktips och mycket mer. De filmar din åkning och fotograferar för att sedan analysera och hjälpa alla att utvecklas och bli bättre som skidåkare eller snowboardåkare. Det kommer även visas filmer och bilder och berättas om diverse resor som instruktörerna gjort under sina karriärer som skidproffs. Vänta dig en hel vecka med massor av intryck, skidåkning och bra tips och trix från instruktörerna. What! Skicamp by Henrik Windstedt vill du inte missa i sommar.
http://twitter.com/share?text=skidresor&hashtags=What! Skicamp i Folgefonna 2013,skidresor&url=http://xtravel.se/destination/skidresor/What-Skicamp-i-Folgefonna