Foto: Christian Nerdrum
Foto: Christian Nerdrum
Foto: Christian Nerdrum
Foto: Christian Nerdrum
Foto: Christian Nerdrum
Foto: Christian Nerdrum

Agadir, Marocko

Priser & Datum

Sept-april 14 dgr 7495:-
Sept-april 7 dgr 3995:-
  • Del i dubbelrum (eller trippelrum om så önskas)
  • Frukost, lunch och middagar alla dagar
  • Transfer till och från Agadirs flygplats
  • Utrustning som våtdräkter, bräda etc.
  • Daglig undervisning av våra certifierade instruktörer (engelsktalande)
  • Transport till det surfspot som funkar bäst för dagen
  • En utflykt till marknaden (Souk)

Tack vare ett samarbete med Apollo kan vi nu även hjälpa er att boka flyg till Agadir för 1,800kr t/r. Mer information om detta hittar ni under "Resa till och från" i menyn till höger.

 

Tipsa en vän

Agadir, Marocko
Marocko erbjuder fantastiska surfmöjligheter framförallt under vinterhalvåret. Marocko är ett väldigt exotiskt och vackert land, med en spännande omgivning på Afrikas nordvästligaste hörn. Surfingen föddes i Agadir på 1960-talet då amerikanska militären låg här, uppenbarligen med alldeles för mycket fritid. Vem skulle inte lockas av de härliga vågorna och det varma vattnet? Allt du skall köpa är prutbart, så kom ihåg att aldrig betala det pris som du först får.Surfingen i närheten av vår surfvilla och hotell, är riktigt bra för både nybörjare och de lite mer avancerade surfarna. Här har du välkända breaks såsom Devil's Rock och Panorama's stand båda väldigt nära Killer Point, Mysteries och Anchor Point. Banana beach som ligger med gångavstånd från vårt hotell är bättre för dig som är nybörjare och ett ställe där vi ofta tränar tills vi har fått lite mer koll på hur man fångar en våg och ställer oss upp på brädan. Till detta område kommer surfare i alla nivåer från hela världen.
http://twitter.com/share?text=surfresor&hashtags=Agadir, Marocko,surfresor&url=http://xtravel.se/destination/surfresor/Agadir