Moody
Foto: Mikael Pilstrand

Bahia, Brasilien (EJ PUBLICERAD)

Introduktion

I Bahia vet vi att du kommer att trivas. Vår vän Beto, som driver campet och är en gammal pro surfer, vet hur man njuter av livet till fullo och hur man lär sig surfa så bra som möjligt. Bahia ligger inte långt ifrån Salvador som var Brasiliens första huvudstad. Det är många små surfbara vikar längst hela kusten så det finns gott om utrymme för alla surfare.

Vårt camp ligger på ägorna från en tidigare farm som sträcker sig ner mot vattnet vilket ger oss en ca 7 km lång strand mer eller mindre helt för oss själva. Området är i dag ett naturreservat och det finns inga butiker eller liknande på området. Är ni intresserade av att ta er in till staden hjälper vi självklart till med detta (tar cirka 15 minuter). Området är fantastiskt avkopplande och skönt, en riktig pärla helt enkelt. För de som önskar finns det även möjlighet till att utöva yoga när vi är på plats.

Att sitta nere på stranden runt en lägereld en stjärnklar kväll när det är lågvatten och se hur sköldpaddorna lägger sina ägg, är svårt att slå någon annanstans i världen. När det inte är så bra förhållande för surf gör vi en utflykt in till Salvador också, vi måste ju se och uppleva denna härliga stad fylld av dans och musik när vi är så nära. 

Tipsa en vän

Bahia, Brasilien (EJ PUBLICERAD)
I Bahia vet vi att du kommer att trivas. Vår vän Beto, som driver campet och är en gammal pro surfer, vet hur man njuter av livet till fullo och hur man lär sig surfa så bra som möjligt. Bahia ligger inte långt ifrån Salvador som var Brasiliens första huvudstad. Det är många små surfbara vikar längst hela kusten så det finns gott om utrymme för alla surfare.Vårt camp ligger på ägorna från en tidigare farm som sträcker sig ner mot vattnet vilket ger oss en ca 7 km lång strand mer eller mindre helt för oss själva. Området är i dag ett naturreservat och det finns inga butiker eller liknande på området. Är ni intresserade av att ta er in till staden hjälper vi självklart till med detta (tar cirka 15 minuter). Området är fantastiskt avkopplande och skönt, en riktig pärla helt enkelt. För de som önskar finns det även möjlighet till att utöva yoga när vi är på plats.Att sitta nere på stranden runt en lägereld en stjärnklar kväll när det är lågvatten och se hur sköldpaddorna lägger sina ägg, är svårt att slå någon annanstans i världen. När det inte är så bra förhållande för surf gör vi en utflykt in till Salvador också, vi måste ju se och uppleva denna härliga stad fylld av dans och musik när vi är så nära. 
http://twitter.com/share?text=surfresor&hashtags=Bahia, Brasilien (EJ PUBLICERAD),surfresor&url=http://xtravel.se/destination/surfresor/Bahia