Foto: Mattias Lindmark
Foto: Mattias Lindmark
Foto: Mattias Lindmark
Foto: Mattias Lindmark
Foto: Mattias Lindmark
Foto: Mattias Lindmark

Fuerteventura, Spanien

Resa till och från

Tack vare ett samarbete med Apollo kan vi nu även hjälpa er att boka flyg till Fuerteventura för 2,300r t/r. Det är direktflyg till Corralejo och dessa går tisdag-tisdag från Stockholm under hela säsongen. Flygbokningar görs på förfrågan, senast en månad innan önskad avfärd och har ett begränsat antal platser.

OBS; Höst-/jul- och påsklov är det ordinarie pris på flygen som gäller, se Apollos hemsida för aktuella priser.

Du kan annars boka in Fuerteventura precis när du vill då vi kör detta camp året runt och du kan alltså börja vilken dag som helst i veckan.

Vill du ha hjälp med att boka din flygresa? Kontakta oss på kontoret så hjälper vi gärna till.

Observera att transfer till och från flygplatsen på Fuerteventura ej ingår, du tar dig enklast till campet i Corralejo med buss eller taxi från flygplatsen.

08-333 669 / info@xtravel.se

Tipsa en vän

Fuerteventura, Spanien
10 mil utanför Afrikas nordvästra kust ligger den näst största Kanarieön Fuerteventura. En relativt kort flygtur tar dig till Europas Hawaii med hela Atlanten knackandes på sin port. Detta dukar upp ett smaskigt smörgåsbord av vågor för den surfsugne. Allt du behöver för lyckad surf finns här, beachbreak till revbryt, snälla mysiga nybörjarvågor till stora tubande väggar för den mer rutinerade. Ett stort skönt plus för Fuerteventura förutom att man oftast kan ta sig hit billigt och enkelt med stora charterbolag, är att det är bäst att åka hit när det är som ruggigast hemma. Det är på senhösten, vintern och tidig vår som det erbjuds surf av hög rang för alla nivåer här. Våra utbildade lokala instruktörer tar dig dagligen till det spots som passar dig bäst.Det spelar ingen roll om du aldrig sett en surfbräda innan du reser till Fuerteventura eller om redan har koll på grunderna och vill vidareutvecklas bland vågorna, det finns alltid något för dig. Självklart kommer du även att lära dig den teoretiska delen av surfingen om surfhistoria, brädkunskap, väder, strömmar och vågor såklart, under din resa till Fuerteventura med Xtravel.Tack vare ett samarbete med Apollo kan vi nu även hjälpa er att boka flyg till Fuerteventura för 2,300kr t/r från Stockholm. Mer information om detta hittar ni under "Resa till och från" i menyn till höger.Obs! På surfcampet i Fuerte har vi en åldersgräns på 18år pga lokala bestämmelser. Sugen på att testa kite i Fuerte? Klicka här!
http://twitter.com/share?text=surfresor&hashtags=Fuerteventura, Spanien,surfresor&url=http://xtravel.se/destination/surfresor/Fuerteventura