Foto: Erik Nylander
Foto: Erik Nylander
Foto: Erik Nylander
Foto: Erik Nylander
Foto: Patrik Lakén
Foto: Mattias Lindmark

Hossegor, Frankrike

Resa till och från

Våra surfcamps är i sommar från söndag till söndag. Passande flyglösningar är med Ryanair från Skavsta till Biarritz med generellt bra priser. Även SAS flyger i år till Biarritz från Stockholm (Arlanda) och Köpenhamn. Om du bor i krokarna av Göteborg så kan du boka Ryanair via London eller Air France via Paris. Vi har i år exkluderat flygresorna så att du, genom att boka själv, kan få ett så billigt surfcamp med oss som möjligt. Andra alternativ är att ta tåget och passa på att tågluffa i samma veva. Eller fyll bilen med dina polare och kom ner till vårat camp.

Vill du ha hjälp med att boka din flygresa eller hyrbil på plats kan du kolla in här eller kontakta oss på kontoret så hjälper vi gärna till.

08-333 669 / info@xtravel.se

Tipsa en vän

Hossegor, Frankrike
Bästa kombinationen av surf, sol och strand i sommar! 2005 körde vi vårt första surfcamp i Hossegor och är i dag en stor favorit och det surfupplägg som bokar slut snabbast av alla våra surfdestinationer. Med egna svenska guider och certifierade surfinstruktörer ser vi till att hjälpa dig vågsurfa från scratch eller "bara" fila på detaljer om du redan besitter vissa surfkunskaper.  Vi bor i ett hus ett spjutkast från stranden vilket såklart innebär att vi kan surfa så mycket som det överhuvudtaget är möjligt! Men vi har även valt att limitera platserna till endast 8 personer per vecka, allt för att du ska kunna utveckla dina surfskills så mycket som möjligt!Frankrike är inte bara känt för sin goda mat och sina fina viner, utan även för sina fina stränder och bra vågor vilket sätter Frankrike på världskartan för alla surfare. Vi surfar järnet på dagarna och beroende på om det finns energi kvar så hittar vi på annat kul som beach volley, bbq, eller kanske något så enkelt som att chilla i solnedgången?Den baskiska kusten har enormt mycket att erbjuda så under er vecka tar vi Xtravelbussen och provar andra surfspots, kanske käkar tapas i San Sebastian i Spanien eller moules frites i någon mysig fransk fiskeby, vi gör det som känns rätt för stunden helt enkelt.Vi ser till att du får en grym surfvecka vare sig du åker själv eller med vänner och att du får med dig en bra grund att stå på för att kunna surfa vidare antingen med oss eller på egen hand. Vi ses i sommar!!
http://twitter.com/share?text=surfresor&hashtags=Hossegor, Frankrike,surfresor&url=http://xtravel.se/destination/surfresor/Hossegor