Foto: Erik Nylander
Foto: Xtravel
Foto: Erik Nylander
Foto: Xtravel
Foto: Xtravel

Hossegor, Frankrike

Resa till och från

Våra surfcamps i sommar startar den 28 juni och slutar 30 augusti. Ankomst – och avresedag är söndag och bästa flyglösningar är med Ryanair från Skavsta till Biarritz.

Även SAS flyger i år till Biarritz från Stockholm (Arlanda) och Köpenhamn. Om du bor i krokarna av Göteborg så kan du boka Ryanair via London eller Air France via Paris. Vi har i år exkluderat flygresorna så att du, genom att boka själv, kan få ett så billigt surfcamp med oss som möjligt. Andra alternativ är att ta tåget och passa på att tågluffa i samma veva. Eller fyll bilen med dina polare och kom ner till vårt camp.

Vill du ha hjälp med att boka din flygresa? Kontakta oss på kontoret så hjälper vi gärna till.

08-333 669 / info@xtravel.se

Tipsa en vän

Hossegor, Frankrike
I år firar vi vår 10 årsjubileum i vårt kära Hossegor.  10 år av den bästa kombinationen; surf, sol och strand varje sommar! År 2005 körde vi vårt första surfcamp i Hossegor och det är idag en stor favorit och det surfcamp som blir fullbokat snabbast av alla våra surfdestinationer. Med egna svenska guider och certifierade surfinstruktörer ser vi till att hjälpa dig vågsurfa från scratch eller "bara" fila på detaljer om du redan besitter vissa surfkunskaper.I sommar har vi uppgraderat vårt boende rejält. På gården står det 2st fullutrustade lyxiga caravaner i sann surfanda, loungeområde med öppen spis, füssball, pingisbord och vi svalkar oss inte bara i havet när vi surfar, men även i vår egna pool. Allt detta på ett 7000m2 stort område. Och framförallt har vi hittat en del av stranden som levererar bra vågor och lite folk, en oslagbar kombo!Frankrike är inte bara känt för sin goda mat och sina fina viner, utan även för sina fina stränder och bra vågor vilket sätter Frankrike på världskartan för alla surfare. Vi surfar järnet på dagarna och beroende på om det finns energi kvar så hittar vi på annat kul som beach volley, skateboard, BBQ eller kanske något så enkelt som att chilla i solnedgången? Den baskiska kusten har enormt mycket att erbjuda så under er vecka tar vi Xtravelbussen och provar andra surfspots, kanske käkar tapas i San Sebastian i Spanien eller moules frites i någon mysig fransk fiskeby, vi gör det som känns rätt för stunden helt enkelt. Vi ser till att du får en grym surfvecka vare sig du åker själv eller med vänner och att du får med dig en bra grund att stå på för att kunna surfa vidare antingen med oss eller på egen hand. Vi ses i sommar!!
http://twitter.com/share?text=surfresor&hashtags=Hossegor, Frankrike,surfresor&url=http://xtravel.se/destination/surfresor/Hossegor