Foto: Mattias Lindmark
Foto: Mattias Lindmark

Hossegor, Frankrike

Introduktion

Surf- och Yogacamp
13 - 20 Juli och 20 - 27 Juli 2014
Då är det dags återigen för en überskön Surf & Yogavecka i Hossegor. Och eftersom efterfrågan är så stor så utökar vi med ytterligare en vecka. Dagarna fylls med yoga, surf, sol och skön avkoppling på stranden. Yogainstruktör är vår surfpeppade vän Linda Haglund från Shen Hälsa. Kan knappast bli bättre.

Vi bor tillsammans i ett härligt hus nära stranden med våra svenska guider som hjälper dig att både surfa och yoga från scratch. Om det finns energi kvar i slutet av dagen så hittar vi på annat kul som beachvolley, bbq, tennis eller kanske något så enkelt som att chilla i solnedgången.

Vare sig du är vältränad eller otränad, total nybörjare av både surf och yoga, eller erfaren yogi / surfare, ung eller gammal, så är ALLA välkomna. Man lär sig alltid något nytt och det är som sagt aldrig för sent att lära sig!

Tipsa en vän

Hossegor, Frankrike
Surf- och Yogacamp. 13 - 20 Juli och 20 - 27 Juli 2014Då är det dags återigen för en überskön Surf & Yogavecka i Hossegor. Och eftersom efterfrågan är så stor så utökar vi med ytterligare en vecka. Dagarna fylls med yoga, surf, sol och skön avkoppling på stranden. Yogainstruktör är vår surfpeppade vän Linda Haglund från Shen Hälsa. Kan knappast bli bättre.Vi bor tillsammans i ett härligt hus nära stranden med våra svenska guider som hjälper dig att både surfa och yoga från scratch. Om det finns energi kvar i slutet av dagen så hittar vi på annat kul som beachvolley, bbq, tennis eller kanske något så enkelt som att chilla i solnedgången. Vare sig du är vältränad eller otränad, total nybörjare av både surf och yoga, eller erfaren yogi / surfare, ung eller gammal, så är ALLA välkomna. Man lär sig alltid något nytt och det är som sagt aldrig för sent att lära sig!
http://twitter.com/share?text=surfresor&hashtags=Hossegor, Frankrike,surfresor&url=http://xtravel.se/destination/surfresor/Hossegor_frankrike_surf_yoga