Foto: Xtravel
Foto: Xtravel
Foto: Xtravel
Foto: Xtravel
Foto: Mattias Lindmark
Foto: Xtravel

Hossegor, Frankrike

Introduktion

Surf- och Yogacamp

19 - 26 juli 2015 

26 juli - 2 aug 2015

2 - 9 aug 2015

Då är det återigen dags för en überskön kombo med Surf & Yoga i Hossegor. I sommar så utökar vi med ytterligare en vecka, vilket ger oss totalt 3 veckor med Surf & yoga i Hossegor. Dagarna fylls med yoga, surf, sol och skön avkoppling på stranden. Yogainstruktör i sommar är vår surfpeppande och skateboardåkande vän Madeleine Uggla som b.la. kör yogapass på Yogayama i Stockholm.

Vare sig du är vältränad eller otränad, total nybörjare av både surf och yoga, eller erfaren yogi/surfare, ung eller gammal, så är ALLA välkomna. Man lär sig alltid något nytt och det är aldrig för sent att lära sig!

I sommar har vi dessutom uppgraderat vårt boende till något helt i sitt eget slag och kan väl närmast kallas för att franskt surfmansion med 3 trippelrum och en separat byggnad för matlagning, füssball och allmänt skönt häng. På gården står det 2st fullutrustade lyxiga caravaner i sann surfanda som rymmer 2 personer var, loungeområde med öppen spis och vi svalkar oss inte bara i havet när vi surfar, men även i vår egen pool. Allt detta på ett 7000m2 stort område! Du kan läsa mer om vårt episka boende i Hossegor i menyn till höger. 

Tipsa en vän

Hossegor, Frankrike
Surf- och Yogacamp. 19 - 26 juli 2015 26 juli - 2 aug 20152 - 9 aug 2015Då är det återigen dags för en überskön kombo med Surf & Yoga i Hossegor. I sommar så utökar vi med ytterligare en vecka, vilket ger oss totalt 3 veckor med Surf & yoga i Hossegor. Dagarna fylls med yoga, surf, sol och skön avkoppling på stranden. Yogainstruktör i sommar är vår surfpeppande och skateboardåkande vän Madeleine Uggla som b.la. kör yogapass på Yogayama i Stockholm.Vare sig du är vältränad eller otränad, total nybörjare av både surf och yoga, eller erfaren yogi/surfare, ung eller gammal, så är ALLA välkomna. Man lär sig alltid något nytt och det är aldrig för sent att lära sig!I sommar har vi dessutom uppgraderat vårt boende till något helt i sitt eget slag och kan väl närmast kallas för att franskt surfmansion med 3 trippelrum och en separat byggnad för matlagning, füssball och allmänt skönt häng. På gården står det 2st fullutrustade lyxiga caravaner i sann surfanda som rymmer 2 personer var, loungeområde med öppen spis och vi svalkar oss inte bara i havet när vi surfar, men även i vår egen pool. Allt detta på ett 7000m2 stort område! Du kan läsa mer om vårt episka boende i Hossegor i menyn till höger. 
http://twitter.com/share?text=surfresor&hashtags=Hossegor, Frankrike,surfresor&url=http://xtravel.se/destination/surfresor/Hossegor_frankrike_surf_yoga