Foto: Staffan Rennermalm

Lagos, Portugal

Introduktion

Här, allra längst nere vid Europas sydligaste udde, rullar det in fina vågor under sommarmånaderna. Vi har vårt boende i ett coolt surfhus, som ligger centralt och har all nödvändig utrustning för att du skall få en fantastisk surfsemester med oss. Föredrar du att bo själv har vi närliggande boendealternativ som vi hjälper dig att boka. Under dagarna kör vi längs kusten för att hitta olika bra breaks och där du som kanske är nybörjare tillsammans med våra instruktörer kan hitta små "breaks", där du får ha vågorna relativt mycket för dig själv och bli instruerad av våra guider.

Från husets terrass längst upp, kan du blicka ut över havet, vågorna och stranden. Det är bra drag i Lagos under sommarmånaderna på stadens barer och restauranger, men för dig som hellre vill ta det lugnt hemma i huset finns det massor av olika aktiviteter - förutom att sitta på terrassen och dricka en kall öl eller drink. Lagos ligger inte så långt ifrån Faro (Algarve) flygplatsen dit man flyger relativt billigt till med diverse lågprisflygbolag. Här kan du alltså få en riktig topp-surfsemester till en billig peng.

Sugen att dra på en weekend till Lagos? Klicka här!

Tipsa en vän

Lagos, Portugal
Här, allra längst nere vid Europas sydligaste udde, rullar det in fina vågor under sommarmånaderna. Vi har vårt boende i ett coolt surfhus, som ligger centralt och har all nödvändig utrustning för att du skall få en fantastisk surfsemester med oss. Föredrar du att bo själv har vi närliggande boendealternativ som vi hjälper dig att boka. Under dagarna kör vi längs kusten för att hitta olika bra breaks och där du som kanske är nybörjare tillsammans med våra instruktörer kan hitta små "breaks", där du får ha vågorna relativt mycket för dig själv och bli instruerad av våra guider.Från husets terrass längst upp, kan du blicka ut över havet, vågorna och stranden. Det är bra drag i Lagos under sommarmånaderna på stadens barer och restauranger, men för dig som hellre vill ta det lugnt hemma i huset finns det massor av olika aktiviteter - förutom att sitta på terrassen och dricka en kall öl eller drink. Lagos ligger inte så långt ifrån Faro (Algarve) flygplatsen dit man flyger relativt billigt till med diverse lågprisflygbolag. Här kan du alltså få en riktig topp-surfsemester till en billig peng.Sugen att dra på en weekend till Lagos? Klicka här!
http://twitter.com/share?text=surfresor&hashtags=Lagos, Portugal,surfresor&url=http://xtravel.se/destination/surfresor/Lagos