Foto: Staffan Rennermalm

Lagos, Portugal

Introduktion

Är du sugen på att surfa men inte har möjlighet till en längre semester? Ta chansen och dra iväg på en surfweekend du sent kommer att glömma.

Här, allra längst nere vid Europas sydligaste udde, rullar det in fina vågor under sommarmånaderna. Vi har vårt boende i ett coolt surfhus, som ligger centralt och har all nödvändig utrustning för att du skall få en fantastisk surfsemester med oss. Under dagarna kör vi längs kusten för att hitta olika breaks och där du som kanske är nybörjare tillsammans med våra instruktörer kan hitta ställen där du får ha vågorna relativt mycket för dig själv och bli instruerad av våra guider.

Från husets terrass längst upp, kan du blicka ut över havet, vågorna och stranden. Det är bra drag i Lagos under sommarmånaderna på stadens barer och restauranger, men för dig som hellre vill ta det lugnt hemma i huset finns det massor av olika aktiviteter - förutom att sitta på terrassen och dricka en kall öl eller drink. Lagos ligger inte så långt ifrån Faro (Algarve) flygplatsen dit man flyger relativt billigt till med diverse lågprisflygbolag. Här kan du alltså få en riktig topp-surfsemester till en billig peng.

Vill du stanna längre i Lagos? Klicka här!

Tipsa en vän

Lagos, Portugal
Är du sugen på att surfa men inte har möjlighet till en längre semester? Ta chansen och dra iväg på en surfweekend du sent kommer att glömma.Här, allra längst nere vid Europas sydligaste udde, rullar det in fina vågor under sommarmånaderna. Vi har vårt boende i ett coolt surfhus, som ligger centralt och har all nödvändig utrustning för att du skall få en fantastisk surfsemester med oss. Under dagarna kör vi längs kusten för att hitta olika breaks och där du som kanske är nybörjare tillsammans med våra instruktörer kan hitta ställen där du får ha vågorna relativt mycket för dig själv och bli instruerad av våra guider.Från husets terrass längst upp, kan du blicka ut över havet, vågorna och stranden. Det är bra drag i Lagos under sommarmånaderna på stadens barer och restauranger, men för dig som hellre vill ta det lugnt hemma i huset finns det massor av olika aktiviteter - förutom att sitta på terrassen och dricka en kall öl eller drink. Lagos ligger inte så långt ifrån Faro (Algarve) flygplatsen dit man flyger relativt billigt till med diverse lågprisflygbolag. Här kan du alltså få en riktig topp-surfsemester till en billig peng.Vill du stanna längre i Lagos? Klicka här!
http://twitter.com/share?text=surfresor&hashtags=Lagos, Portugal,surfresor&url=http://xtravel.se/destination/surfresor/Lagossurfweekend