Surfers Lodge XTRAVEL
Surfers Lodge XTRAVEL
Surfers Lodge XTRAVEL

Peniche, Portugal

Introduktion

I Peniche hittar du ruskigt bra surfmöjligheter, oavsett vind och swellriktning. 
Det är inte utan anledning surfingens världscupscirkus varje höst gör ett stopp i Peniche för att bemästra världsklassvågen Supertubos. Så vi är inte ett dugg förvånade att våra vänner med John & C/o i spetsen har tagit sitt pick och pack och flyttat ner för att starta sin egna surflodge, surfa till frukost, lunch och middag och njuta av livets goda.

Du kommer att bo ca 200m från havet  med allt vad det innebär, fantastiska solnedgångar och episkt morgonsurf.

Våra utbildade lokala instruktörer surfar med dig under veckan på något av de närliggande bryten beroende på vart det är bäst förhållanden för dagen. Vi är endast sex personer per instruktör för att få så bra undervisning som möjligt.
Innan varje lektion har vi ett kort yogapass för att mjuka upp kroppen. Vi har 2 lektioner varje dag (mån-fre) för att få ut det mesta av veckan. Det spelar ingen roll om du aldrig sett en surfbräda innan du reser med oss eller om redan har koll på grunderna och vill vidareutvecklas bland vågorna; Peniche erbjuder en lagom utmaning för alla.

Det är ingen tvekan om att du kommer få en sjukt lyckad surfsemester här.

Tipsa en vän

Peniche, Portugal
I Peniche hittar du ruskigt bra surfmöjligheter, oavsett vind och swellriktning. Det är inte utan anledning surfingens världscupscirkus varje höst gör ett stopp i Peniche för att bemästra världsklassvågen Supertubos. Så vi är inte ett dugg förvånade att våra vänner med John & C/o i spetsen har tagit sitt pick och pack och flyttat ner för att starta sin egna surflodge, surfa till frukost, lunch och middag och njuta av livets goda.Du kommer att bo ca 200m från havet  med allt vad det innebär, fantastiska solnedgångar och episkt morgonsurf.Våra utbildade lokala instruktörer surfar med dig under veckan på något av de närliggande bryten beroende på vart det är bäst förhållanden för dagen. Vi är endast sex personer per instruktör för att få så bra undervisning som möjligt.Innan varje lektion har vi ett kort yogapass för att mjuka upp kroppen. Vi har 2 lektioner varje dag (mån-fre) för att få ut det mesta av veckan. Det spelar ingen roll om du aldrig sett en surfbräda innan du reser med oss eller om redan har koll på grunderna och vill vidareutvecklas bland vågorna; Peniche erbjuder en lagom utmaning för alla.Det är ingen tvekan om att du kommer få en sjukt lyckad surfsemester här.
http://twitter.com/share?text=surfresor&hashtags=Peniche, Portugal,surfresor&url=http://xtravel.se/destination/surfresor/Peniche-Baleal