• Kontakta oss


adress

Adress

Xtravel
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

oppettider

Öppettider

Måndag – Fredag
09:00 – 17:00

telefon

Telefon

Kontor +46 (0)8-333 669
Jour: +46 (0)709-98 76 07

 

epost

E-post

info@xtravel.se

Kontaktformulär

Har du några frågor eller funderingar som du inte hittar svar på? Maila oss på info@xtravel.se eller fyll i formuläret här nedan så ser vi till att återkoppla till dig så fort som möjligt.

VI SOM SKÖTER XTRAVELKONTORET

Vi är ett glatt skid- & surfintresserat gäng som tillsammans skapar resor och minnen för privatpersoner och företagsgrupper. Alla med olika spetskompetenser och kunskapsområden och en vilja att lösa problem. Vår utgångspunkt är kontoret i Stockholm men så fort vi får chans och möjlighet beger vi oss iväg och jobbar, undersöker och förbereder våra olika resor runt om i världen.

Robert Norberg

Robert Norberg

Företagsresor

Robert Norberg är Xtravelkontorets självutnämnda ”King of Füssball”. Ingen undgår Robbans blixtsnabba kontringsspel som gjort honom till vår egen Messi. Självklart är Robert lika vass på att styra ihop er företagresa/gruppresa/konferens oavsett var i världen ni vill åka.
Behöver vi ens nämna att han även är kontorets handyman och en gourmand av yttersta mått!

Epostrobert.norberg@xtravel.se
Tel: 08-333 669

Fredrik Kindel

Fredrik Kindel

Privatresor, Företagsresor

Fredrik har flyttat tillbaka till Sverige 2015 efter 15 år av bottenlöst puderåkande och mtb-cyklande i Kanada. Vad kunde vara mer självklart än att han anslöt sig till resten av crewet på Xtravel? Fredriks skills och erfarenheter gör att du som Xtravels skid- & cykelkund kommer få top notch service från första sekund. Fredrik är killen man snackar med om allt om, hur man får till dom smarrigaste fish tacosen till puder och cykling i de djupaste kanadensiska skogarna.

Epost: fredrik.kindel@xtravel.se
Tel: 08-333 669

 

 

Eric Asmussen

Eric Asmussen

VD & Grundare

Eric startade Xtravel 2004 och driver utvecklingen framåt genom att brinna för att hitta nästa guldkorn bland världens resmål för alla privata kunder och för att skapa så unika och spännande upplägg för våra företagskunder. En person som ser kreativa lösningar i det som många andra kallar problem.

Epost: eric@xtravel.se
Tel: 08-333 669
Mob: 0709-98 76 07

Mattias Lindmark

Mattias Lindmark

Marknadsföring

Mattias Lindmark aka ”Limpan” har varit med sedan 2005 och skapat det varumärke Xtravel är och står för idag. Han är en kommunikatör, marknadsförare och livspeppare av rang. Han ser till att livet sällan blir enformigt varken för sig själv eller andra. Sommarmånaderna brukar han fly stadslivet i Stockholm för att jobba som brandman i arktiska Gällivare.
Som ni säkert förstått så trivs Limpan bäst bland vågorna, ute i skogen med en kaffe i näven. Eller i replokalen med en nedstämd elgitarr dånandes mellan väggarna. En nutida glesbygdsromantiker helt enkelt.

Epost: mattias.lindmark@xtravel.se
Tel: 08-333 669

Kattis Ristrand

Kattis Ristrand

Administration & produktion

Kattis Ristrand är Xtravels administrativa motor på kontoret i Stockholm. Hon har många års erfarenhet av resebranschen innan hon i januari 2009 började som Administrative manager på kontoret. Det är Kattis som ser till att alla kalkyler, siffror och in/utbetalningar stämmer och går ihop. Hon är även en klippa som producent på större konferensresor bland annat tack vare sin stora kärlek till ordning och reda och extremt prydliga excelark.

Epost: kattis.ristrand@xtravel.se
Tel: 08-333 669

Patrik Lakén

Patrik Lakén

Privatresor

När inte Patrik jobbar på för fullt med våra skidresor så drömmer han sig bort till midjedjup puder. Inget slår en riktig puderdag med peppade vänner och grym åkning. Patrik är motorn bakom alla våra skidresor, korta som långa, stora som små. Innan Patrik började hos oss på kontoret var han en av våra största guidetillgångar med ett gäng säsonger i Åre bakom sig.

Epost: patrik.laken@xtravel.se
Tel: 08-333 669