• Kontakta oss


adress

Adress

Xtravel
Skeppargatan 49
114 58 Stockholm

oppettider

Öppettider

Måndag – Fredag
09:00 – 17:00

telefon

Telefon

Kontor +46 (0)8-333 669
Jour: +46 (0)709-98 76 07

 

epost

E-post

info@xtravel.se

Kontaktformulär

Har du några frågor eller funderingar som du inte hittar svar på? Maila oss på info@xtravel.se eller fyll i formuläret här nedan så ser vi till att återkoppla till dig så fort som möjligt.

VI SOM SKÖTER XTRAVELKONTORET

Vi är ett glatt skid- & surfintresserat gäng som tillsammans skapar resor och minnen för privatpersoner och företagsgrupper. Alla med olika spetskompetenser och kunskapsområden och en vilja att lösa problem. Vår utgångspunkt är kontoret i Stockholm men så fort vi får chans och möjlighet beger vi oss iväg och jobbar, undersöker och förbereder våra olika resor runt om i världen.

Sofie Jensen

Sofie Jensen

Privatresor

Sofie Jensen är Xtravels senaste tillskott i laguppställningen på kontoret. Sofie har en lång och gedigen erfarenhet av resebranschen, försäljning, utlandstjänstgöring, trafikassistent på Bromma flygplats, reklamproduktion på Ving & Fritidsresor. När hon inte hjälper er med era skidbokningar så spelar hon lite tennis och hänger ut i den lokala skidbacken. Sen har Sofie såklart ett brinnande intresse för den svenska folksporten ; husrenovering!

Epost: sofie.jensen@xtravel.se
Tel: 08-333 669

Joakim Fors

Joakim Fors

Företagsresor

Joakim är en glad filur på Xtravel (efter morgonkaffet och snusen). Huvudsysslan är gruppresor där han leder projektet från början till slut i jordens alla hörn. Förflutet inom charterbranschen (med en herrans massa resande runt om i världen) så var Joakim ett givet tillskott i vår satsning mot fler och ännu bättre företagsresor, skidkonferenser och events. Joakim är ständigt på jakt efter den perfekta platsen att leva på där det finns både hav, fjäll och vind till kitesurf – tips!?!

Epost: joakim@xtravel.se
Tel: 08-333 669
Mob: 0707 88 08 96

Camilla Rahm

Camilla Rahm

Administration & produktion

Camilla Rahm kom till Xtravel som den administrativa klippa hon är från Scandic hotels. Camilla ansvarar över Xtravel kontorets, löner, kontrakt, försäkringar och ser till att allt bakom vår coola yta är 100% under kontroll. Camilla är alltid en frisk fläkt med ett stort härligt leende på kontoret som förutom sina timmar på Xtravel lägger ner massor av tid och energi på träning. Och då inte bara för sig själv utan av som en rumpsparkande PT. Så känner du att du behöver komma i form inför nästa resa så skriv ett mail till Camilla. Camilla jobbar förutom med de administrativa även med produktion av vissa företagsgrupper.

E-post: camilla.rahm@xtravel.se
Tel: 08-333 669
Mob: 0761-86 11 24

 

Eric Asmussen

Eric Asmussen

VD & Grundare

Eric startade Xtravel 2004 och driver utvecklingen framåt genom att brinna för att hitta nästa guldkorn bland världens resmål för alla privata kunder och för att skapa så unika och spännande upplägg för våra företagskunder. En företagsledare som ser kreativa lösningar i det som många andra kallar problem.

Epost: eric@xtravel.se
Tel: 08-333 669
Mob: 0709-98 76 07

Mattias Lindmark

Mattias Lindmark

Marknadsföring

Mattias Lindmark aka ”Limpan” har varit med sedan 2005 och skapat det Xtravel är och står för idag. Han är en kommunikatör, marknadsförare och livspeppare av rang som ser till att livet sällan blir enformigt varken för sig själv eller andra. Sommarmånaderna brukar han fly från Stockholm och jobba som brandman i skogarna kring Gällivare.
Som ni säkert förstått så trivs Limpan bäst bland vågorna, ute i skogen med en kaffe i näven, eller i replokalen med en nedstämd elgitarr dånandes mellan väggarna.

Epost: mattias.lindmark@xtravel.se
Tel: 08-333 669

Kattis Ristrand

Kattis Ristrand

Administration & produktion

Kattis Ristrand är Xtravels administrativa motor på kontoret i Stockholm. Hon har många års erfarenhet av resebranschen innan hon i januari 2009 började som Administrative manager på kontoret. Det är Kattis som ser till att alla kalkyler, siffror och in/utbetalningar stämmer och går ihop. Hon är även en klippa som producent på större konferensresor bland annat tack vare sin stora kärlek till ordning och reda och extremt prydliga excelark.

Epost: kattis.ristrand@xtravel.se
Tel: 08-333 669

Patrik Lakén

Patrik Lakén

Privatresor

När inte Patrik jobbar på för fullt med våra så skidresor drömmer han sig bort till midjedjup puder. Inget slår en riktig puderdag med glada vänner och grymt pepp. Patrik är motorn bakom alla våra skidreso, korta som långa, stora som små. Innan Patrik började hos oss på kontoret var han en av våra största guidetillgångar med ett gäng säsonger i Åre bakom sig.

Epost: patrik.laken@xtravel.se
Tel: 08-333 669