• Kontakta oss


adress

Adress

Xtravel
Skeppargatan 49
114 58 Stockholm

oppettider

Öppettider

Måndag – Fredag
09:00 – 17:00

telefon

Telefon

Kontor +46 (0)8-333 669
Jour: +46 (0)709-98 76 07

 

epost

E-post

info@xtravel.se

Kontaktformulär

Har du några frågor eller funderingar som du inte hittar svar på? Maila oss på info@xtravel.se eller fyll i formuläret här nedan så ser vi till att återkoppla till dig så fort som möjligt.
 

VI SOM SKÖTER XTRAVEL-KONTORET

Vi är ett glatt skid- & surfintresserat gäng som tillsammans skapar resor och minnen för privatpersoner och företagsgrupper. Alla med olika spetskompetenser och kunskapsområden och en vilja att lösa problem. Vår utgångspunkt är kontoret i Stockholm men så fort vi får chans och möjlighet beger vi oss iväg och jobbar, undersöker och förbereder våra olika resor runt om i Världen.

Joakim Fors

Joakim Fors

Företagsresor

En glad filur på Xtravel som företagssäljare och projektledare. Förflutet inom resebranschen med en herrans massa resande runt om i världen så var Joakim (även kallad Jåkke) ett givet tillskott i vår satsning mot fler och ännu bättre företagsresor, skidkonferenser och events. Ses som oftast tillsammans med sina två vänner, Cabrinha Switchblade 7 & 9m kite!

Epost: joakim@xtravel.se
Tel: 08-333 669
Mob: 0707 88 08 96

Moa Källstrand

Moa Källstrand

Privatresor

Med ett antal skidsäsonger i ryggen och alpin tävlingskarriär i ryggen kändes Moa som det klockrena alternativet när vi sökte efter förstärkning för all försäljning och produktion av våra privatresor. Moa har även spenderat ett antal år i Brasilien på surfbrädan vilket ihop med hennes positiva inställning gör henne perfekt för att jobba med våra privatresenärer.

E-post: moa.kallstrand@xtravel.se
Tel: 08-333 669

Frida Fritz

Frida Fritz

Företagsresor

Frida Fritz har varit med i guidegänget sedan 2008 och är nu ett av våra ess på företagssidan som tar hand om våra grupper på spännande resor runt om i världen. Med stor erfarenhet är Frida en stor tillgång för oss och en stjärna när det gäller att sy ihop spännande företagsresor och konferensresor. Hon är en skidåkerska som heter duga efter många säsonger i Åre och som guide åt Xtravel i alperna.

E-post: Frida.fritz@xtravel.se
Tel: 08-333 669
Mob: 0761-86 11 24

 

Eric Asmussen

Eric Asmussen

VD & Grundare

Eric startade Xtravel 2004 och driver utvecklingen framåt genom att brinna för att hitta nästa guldkorn bland världens resmål för alla privata kunder och för att skapa så unika och spännande upplägg för våra företagskunder. En inspirerande företagsledare som ser kreativa lösningar i det som många andra kallar problem.

Epost: eric@xtravel.se
Tel: 08-333 669
Mob: 0709-98 76 07

Mattias Lindmark

Mattias Lindmark

Marknadsföring

Kommunikatör, marknadsförare och guideansvarige Mattias Lindmark aka ”Limpan” har varit med och skapat det Xtravel är och står för idag.
En resa som startade då han och Eric träffades redan 2005 i Hossegor, vilket sen också blev Xtravels första surfcamp.
Limpan trivs bättre bland vågorna eller ute i skogen än på kontoret vare sig om det är 25 grader varmt eller 25 grader kallt, har man bara täckning kan man jobba vart som helst är hans motto!

Epost: mattias.lindmark@xtravel.se
Tel: 08-333 669

Gabriel Gyllensund

Gabriel Gyllensund

Privatresor

Urstockholmaren som levt loppan i Indonesien så länge att man skulle kunna kalla det för hans andra hem. Gabbe började som praktikant på Xtravel redan 2009 men jobbar nu fullt ut med våra surfresor och dess utveckling med egna camps och unika koncept. Är han inte på kontoret eller på Bali hittar du honom troligtvis i en båt ständigt sökandes efter Östersjöns största gädda.

Epost: gabriel.gyllensund@xtravel.se
Tel: 08 – 333 669

Kattis Ristrand

Kattis Ristrand

Administration & produktion

Kattis Ristrand är Xtravels administrativa motor på kontoret i Stockholm. Hon har många års erfarenhet av resebranschen innan hon i januari 2009 började som Administrative manager på kontoret. Det är Kattis som ser till att alla kalkyler, siffror och in/utbetalningar stämmer och går ihop. Hon är även en klippa som producent på större konferensresor bl a tack vare sin stora kärlek till ”ordning och reda” och prydliga excelark.

Epost: kattis.ristrand@xtravel.se
Tel: 08-333 669

Patrik Lakén

Patrik Lakén

Privatresor

När inte Patrik jobbar på för fullt med våra så skidresor drömmer han sig bort till midjedjup puder. Inget slår en riktig puderdag med glada vänner och grymt pepp. Patrik är motorn bakom alla våra skidresor korta som långa, stora som små. Innan Patrik började hos oss på kontoret var han en av våra största guide tillgångar med ett gäng säsonger i Åre bakom sig.

Epost: patrik.laken@xtravel.se
Tel: 08-333 669