Erbjudanden

Vi har sett till att du som Xtravelresenär har ett gäng sköna erbjudande att ta del av.  För att ta del av rabatter & erbjudande använder du enkelt koden presenterad vid respektive erbjudande alternativt visar upp din resehandling/faktura fysiskt om du besöker butiken. För lavinkvällar och övriga tillställningar skickar vi ut inbjudningar till dig som reser med oss, är det ovanligt tyst från oss rekommenderar vi dig att kolla din skräppost om våra mail hamnat fel, alternativt kollar läget på XTRAVEL facebook.com eller följer @xtravelglobalInstagram för att hålla dig informerad om allt som händer.

 

HELLY HANSEN

Helly Hansen har sponsrat och jobbat med oss på Xtravel sedan 2006. Grymma kläder för båda berg och hav likväl för tjejer som killar som till barn. På hellyhansen.com har du som Xtravelresenär 20% rabatt på hela sortimentet. Använd koden HHXT2016 när du beställer. www.hellyhansen.com

 

POC & ROSSIGNOL på ALPINGARAGET

Alpingaraget är enligt oss butiken du vänder dig till för hjälp med dina skidor och utrustning inför din kommande resa med oss. Här har du ett bra sortiment på säkerhetsutrustning från POC och grymma skidor från Rossignol att välja på och som Xtravelresenär har du 15% rabatt om du uppger XTRAVEL (gäller ej lavinutrustning, elektronik, sulor och sprutskor) som kod när du bokar. www.alpingaraget.se

 

UTHYRNING av Lavinryggsäckar och utrustning

I år kan vi erbjuda ett grymt samarbetet med Art of ski  som hyr ut lavinutrusning och skidor för våra puder resor. Här kan ni hyra lavinryggsäckar, transciver, spade och sond till förmånliga priser. Art of ski kan också erbjuda skidor som är anpassade för resor till våra snöiga destinationer ! Unikt för våra resenärer är att ni gäster har rabatt på de olika paketet. För att komma åt detta går ni in på denna sida och till högre ser ni vår logga som ni klickar på. Här loggar ni in med koden: xtravel2016 då får ni upp era unika priser för de olika paketen som är anpassade för våra  resor.

Gå in på www.artofski.se för mer info.

 

LAVINPAKET från BCA & ABS ryggsäckar

Tack vare ett grymt samarbete med den svenska agenturen kan vi erbjuda bra priser på olika lavinpaket och lavin ryggsäckar mer information kommer inom kort.

 

 

LAVINKVÄLL

Under  november månad kommer vi att hålla två lavinkvällar där vi går igenom viktigt information kring säkerheten på berget och om laviner. Bra information att lära sig och ha koll på inför din resa. Inbjudan mailas ut till alla roadtripresenärer i första hand, om vi har platser kvar bjuds även alla övriga resenärer in. Datum presenteras i höst.