Erbjudanden

Vi har sett till att du som Xtravelresenär har ett gäng sköna erbjudande att ta del av.  För att ta del av rabatter & erbjudande använder du enkelt koden presenterad vid respektive erbjudande alternativt visar upp din resehandling/faktura fysiskt om du besöker butiken. För lavinkvällar och övriga tillställningar skickar vi ut inbjudningar till dig som reser med oss, är det ovanligt tyst från oss rekommenderar vi dig att kolla din skräppost om våra mail hamnat fel, alternativt kollar läget på XTRAVEL facebook.com eller följer @xtravelglobalInstagram för att hålla dig informerad om allt som händer.

 

HELLY HANSEN

Helly Hansen har sponsrat och jobbat med oss på Xtravel sedan 2006. Grymma kläder för båda berg och hav likväl för tjejer som killar som till barn. På hellyhansen.com har du som Xtravelresenär 20% rabatt på hela sortimentet. Använd koden HHXT2016 när du beställer. www.hellyhansen.com

 

POC & ROSSIGNOL på ALPINGARAGET

Alpingaraget är enligt oss butiken du vänder dig till för hjälp med dina skidor och utrustning inför din kommande resa med oss. Här har du ett bra sortiment på säkerhetsutrustning från POC och grymam skidor från Rossignol att välja på och som Xtravelresenär har du 15% rabatt om du uppger XTRAVEL (gäller ej lavinutrustning, elektronik, sulor och sprutskor) som kod när du bokar. www.alpingaraget.se

 

LAVINPAKET från BCA & ABS ryggsäckar

Tack vare ett grymt samarbete med den svenska agenturen kan vi erbjuda följande produkter till grymma priser. Vi samlar in alla beställningar och lägger en samlad order den 15 januari. Behöver du dina grejer innan försöker vi greja det asap.  Välj mellan Lavinpaket 1 eller 2. sen kan du även kolla lite på syckprodukterna och ABS ryggsäckarna nedan. Maila din beställning till info@xtravel.se där du också nämner vilken resa du har bokad med oss.

Lavinpaket 1:

Transciver         EVO4

Sond                   Light 240

Spade                 Access

Pris:                    2495:-/st. inkl. moms (exl frakt)

 

Lavinpaket 2:

Transciver         PROW

Sond                   PRO 240 med vajer

Spade                 Access TS

Pris:                    3,495:-/st. inkl. moms (exl frakt)

 

Styckpriser:

EVO4                                               1,995:-/st inkl. moms (exl frakt)

PROW                                             2,895:-/st inkl. moms (exl frakt)

Sond Light                                    345:-/st inkl. moms (exl frakt)

Sond PRO                                     495:-/st inkl. moms (exl frakt)

Spades Access                            345:-/st inkl. moms (exl frakt)

Spade Access TS                         445:-/st inkl. moms (exl frakt)

 

ABS väskor:

Base Unit (S, L) + Vario 24 ocean/blue, lime/green, glacier/grey

Pris:                                                   6,995:-/st. inkl. moms (exl frakt)

(tillkommer kostnad för tub och handtag till väskan på tot: 1,295:-)

 

LAVINKVÄLL

Kom på lavinkväll den 17 och 18 november så ger vi dig information kring säkerheten på berget. Bra information att lära sig och ha koll på inför din resa. Inbjudan mailas ut till alla roadtripresenärer i första hand, om vi har platser kvar bjuds även alla övriga resenärer in.