Erbjudanden

Vi har sett till att du som Xtravelresenär har ett gäng sköna erbjudande att ta del av.  För att ta del av rabatter & erbjudande använder du enkelt koden presenterad vid respektive erbjudande alternativt visar upp din resehandling/faktura fysiskt om du besöker butiken. För lavinkvällar och övriga tillställningar skickar vi ut inbjudningar till dig som reser med oss, är det ovanligt tyst från oss rekommenderar vi dig att kolla din skräppost om våra mail hamnat fel, alternativt kollar läget på XTRAVEL facebook.com eller följer @xtravelglobalInstagram för att hålla dig informerad om allt som händer.

 

HELLY HANSEN

Helly Hansen har sponsrat och jobbat med oss på Xtravel sedan 2006. Grymma kläder för båda berg och hav likväl för tjejer som killar som till barn. På hellyhansen.com har du som Xtravelresenär 20% rabatt på hela sortimentet. Använd koden HHXT2017 när du beställer. www.hellyhansen.com

 

POC & ROSSIGNOL på ALPINGARAGET

Alpingaraget är enligt oss butiken du vänder dig till för hjälp med dina skidor och utrustning inför din kommande resa med oss. Här har du ett bra sortiment på säkerhetsutrustning från POC och grymma skidor från Rossignol att välja på och som Xtravelresenär har du 10% rabatt om du uppger XTRAVEL (gäller ej lavinutrustning, elektronik, sulor och sprutskor) som kod när du bokar. www.alpingaraget.se

 

UTHYRNING av Lavinryggsäckar och utrustning

I år kan vi erbjuda ett grymt samarbetet med Art of ski  som hyr ut lavinutrusning och skidor för våra puder resor. Här kan ni hyra lavinryggsäckar, transciver, spade och sond till förmånliga priser. Art of ski kan också erbjuda skidor som är anpassade för resor till våra snöiga destinationer ! Unikt för våra resenärer är att ni gäster har rabatt på de olika paketet. För att komma åt detta går ni in på denna sida och till högre ser ni vår logga som ni klickar på. Här loggar ni in med koden: xtravel2016 då får ni upp era unika priser för de olika paketen som är anpassade för våra  resor.

Gå in på www.artofski.se för mer info.

 

LAVINPAKET från ARVA & ABS ryggsäckar

Tack vare ett grymt samarbete med den svenska agenturen kan vi erbjuda bra priser på spade sond och tranceiver i ett paket inkl. frakt och moms för 2995:- (ARVA EVO4, ARVA Light 2.40 & ARVA ACCESS)  Boka ditt paket här , begränsat antal. Vi samlar alla orders för att skicka in första ordern till agenturen runt den 10 december och andra och sista ordern inför vintern i början av januari. Leverans sker ca 4 dagar efter dessa två datum. Hör av dig till oss om du vill köpa en abs ryggsäck till förmånligt pris.

 

ADDNATURE

Skön onlinesida med massor av outdoorprylar och utrustning för din nästa resa med oss på Xtravel. Ange Xtravel17 när du checkar ut så får du 10% rabatt. www.addnature.se 

 

LAVINKVÄLL 6 december, på Skeppargatan 49 (Xtravel HK)

Den 6e december är du som Xtravelresenär välkommen hit till kontoret för en lavinkväll där vi går igenom viktigt information kring säkerheten på berget och om laviner. Bra information att lära sig och bra att ha koll på inför din resa i vinter. Bergsguiden och xtravelvännen Jossi Lindblom kommer att hålla i utbildningen. Få har samma gedigna bakgrund från ett liv bland bergen som Jossi och hans kunskap ihop med erfarenheten är svårslagen. Det är även Jossi som är bergsguide på våra heliskiresor till Nepal bla.

Även denna kväll har vi vår Sverre Liliequist på plats som nu till vardags sitter här på vårt kontor och jobbar med hans och Kaj Zackrissons märke KASK,  som gör goggles, glasögon, mössor och grymma underställ. Så förutom möjligheten till bra pris på lavinpaket kommer även Sverre finnas på plats för att sälja sköna Kaskgrejer och prata lite om hans erfarenheter från ett liv på skidor. Anmäl dig här. Kl 18 börjar Jossi följt av  Sverre vid 19:30 och sen serverar vi lite bärs och KASK har lite bra priser på kläder.  OM vi blir för många för att få plats här hos oss lägger vi eventuellt in två tider den kvällen eller hittar en alternativ lokal i centrala Stockholm.