Foto: Petter Levin

Introduktion

Efter ett par år i resebranschen kände jag att det var något som saknades på marknaden, nämligen flexibla resor som jag själv gärna skulle vilja åka på. Resor med äventyr, där jag lär mig något nytt och spännande istället för att bara ligga på stranden eller glida i nypistade backar. Denna filosofi utgör grunden i Xtravels verksamhet. Vi arrangerar och säljer surf-, skid-, och äventyrsresor till dem som önskar en aktiv och upplevelserik semester. Vi kan stolt presentera spännande och unika resor, med utmanande äventyr för alla.

Många tror att X:et i Xtravel kommer från extremsporterna som vi oftast sysslar med. Grundidén bygger dock på att X:et är som ett X i en ekvation där vi som researrangör ger dig som gäst alla bästa förutsättningar för en lyckad resa, resten är upp till dig. Att vi oftast förknippas med extremsporter känns så klart även bra då det i huvudsak är denna typ av aktiviteter som vi erbjuder våra gäster.

På Xtravel tror vi inte på löpande-band-principen i resesammanhang. Fördelarna i form av ett något lägre pris motiverar inte den förlorade genuina känslan och charmen av orten eller området man besöker. Vi på Xtravel värnar om och vill dela med oss av det unika med varje resmål och vi lägger stor vikt vid kunniga, erfarna och serviceinriktade guider och instruktörer som har hand om våra små grupper av gäster.
Vi ses på berget eller i vattnet!

Eric Asmussen, VD och grundare av Xtravel