• Pris från6295:-

  La Pared - Fuerteventura


  Lär dig surfa i sommar. Paketpris inkl. flyg

 • Pris från6295:-

  La Pared - Fuerteventura


  Lär dig surfa i sommar. Paketpris inkl. flyg

 • Pris från6295:-

  La Pared - Fuerteventura


  Lär dig surfa i sommar. Paketpris inkl. flyg

 • Pris från6295:-

  La Pared - Fuerteventura


  Lär dig surfa i sommar. Paketpris inkl. flyg

 • Pris från6295:-

  La Pared - Fuerteventura


  Lär dig surfa i sommar. Paketpris inkl. flyg

 • Pris från6295:-

  La Pared - Fuerteventura


  Lär dig surfa i sommar. Paketpris inkl. flyg

La Pared – Fuerteventura

Ett perfekt upplägg för alla som vill lära sig surfa i sommar. Supersmidigt med direktflyg från Stockholm till Fuerteventura. Bor gör man på träningshotellet La Pared som ligger ca 400m från surfstranden. Vill du surfa på egen hand finns det bilar att hyra på hotellet för att ta sig till dagens bästa surf. Förutom att surfa kan du chilla vid hotellets pool, yoga, hyra cyklar, köra enduro, paddla SUP, träna allt möjligt med grymma instruktörer (som är inlånade från Playitas), spela tennis, eller kanske testa Kitesurf om det blåser.

Det spelar ingen roll om du aldrig sett en surfbräda innan eller om du redan har koll på grunderna och vill vidareutvecklas bland vågorna. Här finns det alltid något för dig. Vi surfar oftast på stranden nedanför hotellet men drar ibland iväg för bättre vågor beroende på väder och vind.  Våra utbildade lokala instruktörer undervisar på engelska.

Pris fr. 6,295:- /pp/v. Inkl. flyg, transfer, halvpension, 3-dagars surfkurs,  utrustning m.m.

Om Resan

Flyg från Arlanda
6 timmar. Flyg är inkluderat i resans pris. Utresa på tisdagar. Ev. brädfrakt tillkommer.

Transfer
Tar ca 1,15h från flygplatsen till hotellet. Transfer är inkluderat i resans pris.

Mat
Det är inkluderad frukostbuffé på hotellet samt halvpensionsmiddagar på kvällarna.

Boende
La Pared är ett hotellkomplex med det mesta du kan behöva för en lyckad surfvecka med polarna, sambon eller familjen. Hotellet har tennisbana, pool, gym, egna restauranger, barer och det mesta du kan tänka dig. Förutom hotellet finns det inte så mycket mer till by i närheten, hit åker man för att surfa, träna, sola och bada.

Surflektioner
3 dagar med surflektioner är inkluderat med bräda och våtdräkt, du kan låna utrustningen utanför lektionstid. Du kan välja bort surflektionerna (utan surflektioner 4,795.- pp/v) om du redan kan surfa eller vill göra något annat. Du kan också justera antalet lektioner till 6 dagar om det passar dig bättre (med 6 dagars surflektioner 7,295:- pp/v).

Även små surfare är välkomna
På denna resa kan även barn lära sig att vågsurfa, från 5 år och uppåt. Det är möjligt tack vare att vår lokala surfskola och samarbetspartner som har många års erfarenhet av att lära yngre barn att surfa. Men trots detta vill vi att alla föräldrar skall vara med i vattnet med sina barn som är under 12 år för extra säkerhet och även för att kunna översätta till svenska då lektionerna är på engelska av våra lokala instruktörer. Viktigt att alla måste kunna simma oavsett ålder för att få vara med och surfa. All surfing sker på egen risk.

Bilder La Pared

Surfcamp Xtravel La Pared

Hotell La Pared Apollo och Xtravel

 

 

DESTINATIONSFAKTA

När?
Från början av juni till slutet av september.

Några tillägg / avdrag?
Högsäsongstillägg från 11 juli till 14 augusti om 1,500:- per person. Man kan bo upp till 3 personer per dubbelrum. Det tillkommer för övriga eventuellt önskade aktiviteter så som yoga, cykelhyra mm, utöver de inkluderade 6 dagarna med surflektioner. Det blir avdrag på ditt pris om du inte vill ha några surflektioner eller bara önskar 3 dagar med lektioner. Kontakta oss för ev. avdrag för barn eller ev. tillägg för avresa från Göteborg, Köpenhamn eller Oslo.

EL: 220V och samma uttag som i Sverige.

Vaccinationer: Kolla in denna ständigt uppdaterade sida med aktuella regler och rekommendationer kring vaccinationer.

Tid: Det är -1 timme i tidsskillnad mot Skandinavien

Telefon och internet: Sedan den 30 april 2016 är det billigare att använda mobilen när du befinner dig i ett annat EU-land.  Du betalar numera den kostnad du har i Sverige plus en extraavgift som operatörerna får ta ut när de skickar trafik i varandras nät inom EU. När du reser in i ett annat EU-land ska du få ett sms som ger dig personlig prisinformation i den valuta som du normalt faktureras av din hemmaoperatör. Wifi finns på hotellets alla allmänna områden.

Dricks: Ingen dricks förväntas men har du fått bra service uppskattas så klart ändå lite dricks av personalen.

Allmänt: Fuerteventura har ca 70 000 invånare och en yta på ca 1 731 km2. Det ligger en mysig fiskerestaurang nere vid vattnet om man någon kväll hellre går ut och äter. Det finns en liten minilivs på hotellet. Det går dagliga shuttlebussar mellan La Pared och Playitas, biljett köps i hotellets reception.

KARTA & VÄDER

Under sommaren kan du räkna med  25-30-gradig värme och vintertid ligger dagstemperaturen runt 20 grader. Ön har det torraste klimatet av alla Kanarieöarna, även om vintern för med sig en del kortvariga skurar. Det går nästan alltid att hitta bra vågor och förhållanden för vågsurfing på Fuerteventura även om det ibland innebär att man måste åka till en annan strand som kanske har bättre swell och vind den dagen.

JunJulAugSept
Dag(°C)23242525
Natt(°C)20212222
Vatten(°C)20202123
Soltimmar(per dag)11111110

Skräddarsy din resa till La Pared – Fuerteventura

Börja med att välja när du vill resa.

INKLUDERAT I GRUNDPAKETET:

 • Direktflyg från Stockholm till Fuerteventura t/r (tisdagar)
 • Boende del i dubbelrum (upp till tre personer) på Hotel La Pared
 • Transfer från flygplatsen till La Pared t/r
 • Frukost alla dagar
 • Middagar alla dagar
 • 3-dagars surflektioner med lokala instruktörer på engelska
 • All behövlig utrustning i samband med surflektionerna
 • Tillgång till hotellets olika faciliteter (tillägg kan förekomma)
 • Apollos personal på plats å Xtravels vägnar
 • Diverse erbjudanden & rabatter från Xtravels samarbetspartners
 • Inloggning till ”Min sida” där du hittar all nödvändig information inför din resa, förutom resehandlingar, aktuellt väder och vårt lojalitetsprogram kan du även ladda hem träningstips och program för att komma väl förberedd på din resa

BRA ATT VETA / TILLÄGG:

 • Bytesdag är tisdagar
 • Det tillkommer 1,500:- per person under högsäsong 11 juli -14 augusti
 • Du kan välja bort surflektionerna helt eller justera dem till 6 dagar för att få ett paket som passar just dig eller din medresenär bäst
 • På plats kan erfarna surfare hyra bil för att ta sig runt på ön
 • Du kan lägga till träning, yoga, cykelhyra och mycket mer väl på plats
 • Hör av dig om du behöver hjälp med bokningen eller om du har andra frågor kring andra avreseorter, ev avdrag för barn mm.
 • Surfcampet är för alla nivåer men det är vanligtvis nybörjare som surfar med oss
 • Unikt här är att barn även kan surfa med oss här på La Pared (från 5 år). Observera att det är i vuxens sällskap då vi prioriterar säkerheten i vattnet väldigt högt

Summa: 0 SEK

Liknande resor