• Pris från9995:-

  La Pared - Fuerteventura


  Lär dig surfa. Paketpris inkl. flyg

 • La Pared - Fuerteventura


  Lär dig surfa. Paketpris inkl. flyg

 • Pris från9995:-

  La Pared - Fuerteventura


  Lär dig surfa. Paketpris inkl. flyg

 • Pris från9995:-

  La Pared - Fuerteventura


  Lär dig surfa. Paketpris inkl. flyg

 • Pris från9995:-

  La Pared - Fuerteventura


  Lär dig surfa. Paketpris inkl. flyg

 • Pris från9995:-

  La Pared - Fuerteventura


  Lär dig surfa. Paketpris inkl. flyg

La Pared, Fuerteventura

La Pared har ett perfekt upplägg för alla som längtat efter att lära sig surfa. En outstanding setup som innehåller supersmidigt direktflyg från Stockholm till Fuerteventura, boende på träningshotellet La Pared, som ligger ca 400 steniga metrar från surfstranden. 3 dagars surflektioner ingår och vill du surfa på egen hand går det att hyra bil på hotellet så du kan utforska Fuertes alla grymma surfspots.
La Pared är perfekt för den surfande småbarnsfamiljen eller för dig som vill introducera dina kids för vågor och surf i ett perfekt paketerat format. Våra utbildade lokala instruktörer undervisar på engelska och är specialister på att lära ut till barn på ett väldigt kvalitativt och säkert sätt
Förutom att surfa kan du chilla vid hotellets pool, yoga, hyra cyklar, köra enduro, paddla SUP, träna alla möjliga varianter av träning med grymma instruktörer (som är inlånade från Playitas), spela tennis, eller kanske testa Kitesurf om det blåser rätt vindar.

Det spelar ingen roll om du aldrig sett en surfbräda innan eller om du redan har koll på grunderna och vill vidareutvecklas bland vågorna. Här finns alltid något för dig. Vi surfar oftast på stranden nedanför hotellet men ibland kör vi iväg för att hitta bättre vågor beroende på väder och vind.

Pris fr. 9995:- /pp/v. Inkl. flyg, transfer, halvpension, 3-dagars surfkurs, utrustning m.m.
(OBS under sommarlovet 24/6 – 5/8  pris från 10995:- /pp/v.)

Om Resan

Flyg från Arlanda
6 timmar. Flyg är inkluderat i resans pris. Utresa på måndagar (Sthlm, from 13 maj är det söndagar)  Ev. brädfrakt tillkommer.

Transfer
Tar ca en timme och en kvart från flygplatsen till hotellet. Transfer är inkluderat i resans pris.

Mat
Det är inkluderad frukostbuffé på hotellet samt halvpensionsmiddagar på kvällarna.

Boende
La Pared är ett av Apollos hotellkomplex med det mesta du kan behöva för en lyckad surfvecka med polarna, sambon eller familjen. Hotellet har tennisbana, pool, gym, bar och det mesta du kan tänka dig. Förutom hotellet finns det inte så mycket mer i närheten än öken, sten och sand. Hit åker man för att surfa, träna, bronza i solen och bada i poolen.

Surflektioner
3 dagars surflektioner + utrustning är inkluderat. Du kan såklart låna utrustningen utanför lektionstid. Du kan välja bort surflektionerna (utan surflektioner 6,795.- pp/v) om du redan kan surfa eller vill göra något annat. Du kan också justera antalet lektioner till 6 dagar om det passar dig bättre (med 6 dagars surflektioner 9,995:- pp/v). OBS andra priser under sommarlovet 24/6 – 5/8.

Unga små surfare är välkomna
På La Pared kan såklart även barn lära sig att vågsurfa, från 5 år och uppåt. Vår lokala surfskola och samarbetspartner har många års erfarenhet av att lära yngre barn att surfa. Självklart uppdelade i små grupper för maximal säkerhet. Men trots detta vill vi att alla föräldrar skall vara med i vattnet med sina barn som är under 12 år för extra trygghet och även för att kunna översätta till svenska då lektionerna är på engelska av våra lokala instruktörer. Viktigt att alla måste kunna simma oavsett ålder för att få vara med och surfa. All surfing sker på egen risk.

Bilder La Pared

Surfcamp Xtravel La Pared

Hotell La Pared Apollo och Xtravel

 

 

DESTINATIONSFAKTA

När?
Du kan åka hit året runt.

Några tillägg / avdrag?
Det tillkommer för övriga eventuellt önskade aktiviteter så som yoga, cykelhyra mm, utöver de inkluderade 3 dagarna med surflektioner. Det blir avdrag på ditt pris om du inte vill ha några surflektioner. Kontakta oss för ev. avdrag för barn eller ev. tillägg för avresa från annan ort.

EL: 220V och samma uttag som i Sverige.

Vaccinationer: Kolla in denna ständigt uppdaterade sida med aktuella regler och rekommendationer kring vaccinationer.

Tid: Det är -1 timme i tidsskillnad mot Skandinavien

Telefon och internet: Sedan den 30 april 2016 är det billigare att använda mobilen när du befinner dig i ett annat EU-land.  Du betalar numera den kostnad du har i Sverige plus en extraavgift som operatörerna får ta ut när de skickar trafik i varandras nät inom EU. När du reser in i ett annat EU-land ska du få ett sms som ger dig personlig prisinformation i den valuta som du normalt faktureras av din hemmaoperatör. Wifi finns på hotellets alla allmänna områden.

Allmänt: Fuerteventura har ca 70 000 invånare och en yta på ca 1 731 km2. Det ligger en mysig fiskerestaurang nere vid vattnet om man någon kväll hellre går ut och äter. Det finns en liten minilivs på hotellet. Det går dagliga shuttlebussar mellan La Pared och Playitas, biljett köps i hotellets reception.

KARTA & VÄDER

Under sommaren kan du räkna med  25-30-gradig värme och vintertid ligger dagstemperaturen runt 20 grader. Ön har det torraste klimatet av alla Kanarieöarna, även om vintern för med sig en del kortvariga skurar. Det går nästan alltid att hitta bra vågor och förhållanden för vågsurfing på Fuerteventura även om det ibland innebär att man måste åka till en annan strand som kanske har bättre swell och vind den dagen.

JunJulAugSept
Dag(°C)23242525
Natt(°C)20212222
Vatten(°C)20202123
Soltimmar(per dag)11111110

Skräddarsy din resa till La Pared, Fuerteventura

Börja med att välja när du vill resa.

INKLUDERAT I GRUNDPAKETET:

 • Direktflyg från Stockholm till Fuerteventura t/r
 • Boende del i dubbelrum (upp till tre personer) på Hotel La Pared
 • Transfer från flygplatsen till La Pared t/r
 • Frukost alla dagar
 • Middagar alla dagar
 • 3-dagars surflektioner med lokala instruktörer på engelska
 • All behövlig utrustning i samband med surflektionerna
 • Diverse erbjudanden & rabatter från Xtravels samarbetspartners
 • Inloggning till ”Min sida” där du hittar all nödvändig information inför din resa, resehandlingar, aktuellt väder och vårt lojalitetsprogram. Du kan även ladda hem träningstips och program för att komma väl förberedd på din resa.

BRA ATT VETA / TILLÄGG:

 • Det är andra priser som gäller under skolloven (jul, sport/påsk/sommarlov). Hör av dig till oss för specifikt pris för just din resa om det är under dessa perioder.
 • Du kan välja bort surflektionerna helt eller justera dem till 6 dagar för att få ett paket som passar just dig eller din medresenär bäst
 • Du kan lägga till träning, yoga, cykelhyra och mycket mer väl på plats
 • Surfcampet är för alla nivåer men det är vanligtvis nybörjare som surfar med oss
 • Unikt här är att barn även kan surfa med oss här på La Pared (från 5 år). Observera att det är i vuxens sällskap då vi prioriterar säkerheten i vattnet väldigt högt
 • Fakturan går till huvudbokaren. Vill ni betala separat, gör varsin bokning och ange resesällskap i meddelandefältet.

Summa: 0 SEK

Liknande resor

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar