• Motocross


Motocross

Motocross genom Sahara. Grymt feta resor för dig som gillar att köra cross och enduro. Resan lämpar sig för medelerfarna ”off-road” killar och tjejer. Vi är iväg 6-8 dagar, svettas och upplever massa magiskt ihop. bor gör vi på läckra hotell längst vägen. Vi besöker Atlasbergen, de högsta sanddynorna vid Erg Chebbi, Sahara öknen och de gröna delarna av Draa Dalgången.

  • Motocross

    Xtravel har arrangerat motocross resor för cross sugna resenärer sedan 2006 till Marocko och Sahara. En fet upplevelse med bra KTM cyklar som tar oss genom Atlasbergen och Sahara. Bor gör vi på sköna hotell som vi på Xtravel tillsammans med vår lokala samarbetspartner har testat fram. Det finns alltid en följebil med som tar allt bagage och som också har en sjukvårdare med om något mot förmodan skulle hända under resan.

    Nya resor tillkommer ständigt och nytt för 2017 är en mer touring inriktad tur genom Namibia, Zimbabwe, Botswana och Sydafrika på BMW R1200 GS hojar. Häftig upplevelse när det kommer till natur, kultur och ett garanterat minne för livet. Flyg är inte inkluderat i våra paket men vi på Xtravel hjälper gärna till med flygbokningar och så klart hämtar och lämnar vår lokala samarbetspartner er på flygplatsen. Önskar ni kan man enkelt lägga till extra nätter i tex Marrakesh om ni så önskar så klart.

Xtravels destinationer

I got the willingness and stupidity to try anything

Travis Pastrana