• Företagsresor


Företagsresor

Xtravel skräddarsyr företagsresor, event och gruppresor med en grym mix av business & pleasure. Vi erbjuder kreativa och logistiskt välplanerade lösningar så väl på hemmaplan som runt om på vår jord. Alla resor leds av våra inspirerande guider med hjälp av våra kunniga och erfarna projektledare på Xtravelkontoret. Vi utmanar den traditionella företagsresan och skapar unika upplägg dina vänner, kompisar eller kollegor sent kommer att vilja glömma. Om ni gör det ni alltid har gjort kommer ni få det ni alltid har fått, därför attraheras många växande, kreativa bolag av Xtravel då vi tänker utanför boxen med våra företagsresor.

Vi tar enkelt hand om alla anmälningar, önskemål och tillägg via våra smidiga bokningssystem. Vi förstår vikten vid ”Employer branding” och att hålla kollegor och anställda på tå, motiverade och med en känsla av delaktighet och uppskattning på samma gång oavsett om ni är ett litet, mellan eller stort gäng.

Med Xtravel får du ett starkt engagemang, en personlig kontakt och ett lagom inslag av Rock ’n Roll. Titta gärna runt lite på tidigare resor vi har gjort och låt dig inspireras, men glöm inte att allt går att skräddarsy efter era önskemål så tveka inte över att skicka in en intresseanmälan eller slå oss en signal om du/ni har några frågor. Hoppas vi hörs innan er nästa skidkonferens, företagsresa eller event.

 

 • Europa

  Inom Sverige & Europa arrangerar och producerar vi på Xtravel företagsresor, gruppresor och skidkonferenser för små som stora grupper. Oavsett om vi pratar om ett säljteam eller ledningsgrupp som nått sina mål och skall belönas genom en resa med förslagsvis forsränning, mountainbike, segling runt Comosjön utanför Milano; eller om vi pratar en helg där hela bolaget vill göra något tillsammans i Stockholms skärgård, så har vi tankarna, förslagen och uppläggen som vågar sticka ut.

  Med Xtravel får du inte den vanliga gamla chartern, vi letar alltid efter de senaste upplevelserna, jobbar ständigt med att förfina våra upplägg och drar oss inte för att ge oss ut i det okända.

  Vi vill skapa resan som gör skillnad, resan som skapar dom positiva vibbarna väl hemma igen och resan som i sin tur leder till en än trevligare arbetsplats med än högre resultat på sista raden.

 • Världen

  Ett lag som känner varandra väl spelar bättre tillsammans. Med detta vill vi säga hur viktigt det är med teambuilding inom företag och föreningar. När det gäller större grupper, företagsresor & konferensresor erbjuder vi inte bara aktiva surf-, skid- och äventyrsresor utan vi gör även tillställningar på hemmaplan och till större städer, men vill alltid ha inslag av någon fartfylld aktivitet som vi brinner för.

  Med billigare flygalternativ och möjligheten i många yrken att jobba på resande fot ligger världen än tydligare framför dina fötter. Vi kanske pratar om en helg till New York där vi åker ut på Long Island där vi lär oss vågsurfa och paddlar kajak runt Manhattan, eller en skidkonferens till Tokyo följt av puder skidåkning i Hakuba, eller en äventyrsresa till Alaska där vi bor i en avlägsen cabin och spenderar dagarna med konferens, mountainbike, fiske och diverse teambuildningövningar.

Teamwork is the ability to work together toward a common vision. The ability to direct individual accomplishments toward organizational objectives. It is the fuel that allows common people to attain uncommon results.

Andrew Carnegie