• Surfresor


Surfresor

Redan från första början har vi arrangerat och producerat våra egna surfcamps med egna instruktörer på plats runt om i världen där det är bäst förutsättningar för att lära sig surfa eller vidareutveckla sina kunskaper. Under resans gång har vi också mött en hel del inspirerande och grymma samarbetspartners som också driver sina egna ställen och surfcamps och gör det helt fantastiskt. Så bra att det inte finns någon idé för oss att konkurrera med dem utan istället jobba tillsammans genom att sälja surfresor till deras små paradis.

Du kan här nedan läsa om skillnaden mellan våra egna Xtravel Surfcamp och de surfresor vi säljer till våra samarbetspartners. Oavsett vad du väljer kommer vi på Xtravel göra vårt yttersta för att du kommer få en magisk surftrip med oss där du lär dig surfa och samtidigt träffa massor med sköna människor med vilka du skapar minnen för livet.

 • Xtravel Surfcamp

  Vi på Xtravel har jobbat med surfresor och surfcamps sedan vi startade vår verksamhet 2004. Vårt första egna surfcamp var i Hossegor i Frankrike, där vi fortfarande hyr ett hus varje sommar som vi hänger i, där vi lagar mat tillsammans, gör utflykter ihop men framförallt och huvudsakligen surfar vi så mycket vi bara kan. Vi inkluderar alltid 5 dagar med surflektioner på våra Xtravel surfcamp.

  Vi har tack vare ett grymt samarbete med lokala surfskolor, 5st dagar med lektioner där vi lär oss grunderna i vågsurf med teknik och vett & etikett i vattnet.
  Det finns såklart även brädor och våtdräkter/utrustning till låns resten av tiden för att man skall kunna gå ner till vattnet även då det inte är lektioner för att träna på det man lärt sig.

  Vi vet att framgången ligger i att samarbeta med locals så därav detta upplägg där våra egna guider kompletterar med att guida de lite mer erfarna surfarna på våra camps som oftast bara behöver en puff i rätt riktning eller tips om vart och när det är bäst vågor. På våra Xtravel surfcamps kan du välja bort surflektionerna om du vill du kan även lägga till Yogapass och mycket mer för att skapa och pussla ihop den perfekta surfresan för just dig.

 • Surfresor

  Under tiden vi har byggt upp våra egna surfcamps har vi kommit i kontakt och besökt massor av fantastiska ställen och camps runt om i världen. Vissa surfcamps så bra att vi helt enkelt inte kan göra det bättre själva och därför har vi valt att slå våra kloka huvuden ihop med locals för att sälja deras upplägg och paket med viss Xtravelmodifikation för att passa våra resenärer på bästa sätt.

  Att jobba med locals som kan allt om orten/stället, som kan alla oskrivna regler i och utanför vattnet, som kan ge just den unika och mest minnesvärda surfresan vi alltid söker, är helt oslagbart. Att boka genom oss skall så klart inte vara dyrare för dig som resenär då vi i vår tur på Xtravel lever på de provisioner vi får från våra samarbetspartners. Våra surfresor grundar sig på paket utan surflektioner men självfallet kan du välja till dessa om du är nybörjare eller om du vill fila på dina kunskaper med hjälp av våra instruktörer.

  Surfresorna är noga utvalda och till ställen med en unik touch som erbjuder något utöver det vanliga. Du kan även på våra surfresor välja till Yoga och mycket mer, självfallet är allt det nödvändigaste du behöver för en lyckad surfresa inkluderat i grundpaketet.

 • Specialresor

  Utvalda resmål och datum med surf som fokus. Vi kanske kör ett ”steg två” camp i Hossegor, hyr en båt i Maldiverna eller sticker till Island och kallvattensurfar. Under specialresor lägger vi upp unika resor med ett fåtal avgångar med en unik setup och känsla som initialt inte är en återkommande resa och destination på xtravel.se.

Spana in några av våra grymma surfresor nedan

”The best surfer out there is the one having the most fun.”

Phil Edwards