• Surfresor


Surfresor

Redan från början 2004 har vi arrangerat och sålt surfresor och surfcamps runt om i världen. På vissa ställen med boende i egna hus och på andra ställen med boende på lokala surfcamps eller hotell/bungalows. Oavsett boendeform har vi alltid prioriterat att jobba med lokala surfinstruktörer och ikoner för att kunna leverera en så unik produkt som möjligt. Att få visa och dela med oss av det bästa på varje destination, att få lära ut surfing på bästa sätt och erbjuda ett paket där allt det viktigaste är inkluderat för en lyckad semester, är vårt fokus och mål. Arbetssättet ger oss möjlighet att vara närvarande på många olika fantastiska destinationer under större delen av året för största och bästa valmöjlighet för dig som kund som vill lära dig surfa eller utveckla dina skills bland vågorna.

 

 

 • Surfcamps & Surfresor

  Vi på Xtravel har sålt och arrangerat surfcamps och surfresor sedan vi startade vår verksamhet 2004. Vårt första egna surfcamp var till  Hossegor i Frankrike, där vi än idag hyr ett hus varje sommar där vi hänger, lagar mat tillsammans, gör utflykter ihop men framförallt och huvudsakligen surfar så mycket vi bara kan. Förutom vårt  surfcamp i Hossegor har vi surfresor till många andra sköna ställen runt om i världen. Vi samarbetar med de bästa på varje destination; ibland genom hjälp från grymma surfinstruktörer och ibland bor vi deras surfcamps.

  Att få jobba med lokala talanger har alltid varit viktigt för oss för att kunna erbjuda dig som kund och alla surfsugna vänner det lilla extra på varje destination. Att kunna erbjuda sköna alternativa aktiviteter och kunna ge tips på allt man inte får missa under sina dagar på plats. Under vissa utvalda perioder på året är vi från Xtravel på plats för att surfa med er, kanske yoga, träna eller hitta på något annat skoj, men tack vare lokala samarbeten gör vi det också möjligt för dig som resenär att åka hit utanför dessa perioder om du kanske inte har möjlighet att dra och surfa just när vi är på plats.

  Win win för alla då avresedatumen blir fler, möjligheterna större, destinationerna mer fler och varierande, lokalkännedomen bättre, variationen bredare, bättre paketering och ett utbud som bör passa alla surfsugna resenärer.

 • Specialresor

  Utvalda resmål och specifika datum med surf som fokus. Här under ”specialresor” presenterar vi olika surfresor där vi kanske bor på en båt som tar oss till nya surfbryt varje dag. Vi kanske kör en testresa till Island eller Irland för några få gäster eller en tur till Alaska för lite kallvattensurf på tidvatten vågen i Anchorage. Helt enkelt enstaka resor som blir av om vi är tillräckligt många intresserade och med enstaka avgångar.

  Här  lägger vi med andra ord upp unika resor med enstaka avgångar med ett unik setup och en känsla av en ej återkommande resa och destination bland övriga destinationer.

Spana in några av våra grymma surfresor nedan

”The best surfer out there is the one having the most fun.”

Phil Edwards