• Surfresor


Surfresor

Redan från början 2004 har vi arrangerat och sålt surfresor och surfcamps runt om i världen. På vissa ställen med boende i egna hus och på andra ställen med boende på lokala surfcamps eller hotell/bungalows. Oavsett boendeform har vi alltid prioriterat att jobba med lokala surfinstruktörer och ikoner för att kunna leverera en så unik produkt som möjligt. Att få visa och dela med oss av det bästa på varje destination, att få lära ut surfing på bästa sätt och erbjuda ett paket där allt det viktigaste är inkluderat för en lyckad semester, är vårt fokus och mål. Arbetssättet ger oss möjlighet att vara närvarande på många olika fantastiska destinationer under större delen av året för största och bästa valmöjlighet för dig som kund som vill lära dig surfa eller utveckla dina skills bland vågorna.

 

 

  • Surfcamps & Surfresor

    Vi samarbetar med de bästa på varje destination; ibland där vi hyr egna hus och får hjälp från lokala surfinstruktörer och ibland bor vi även bor och hänger lokala surfcamps som vi samarbetar med. Att få jobba med lokala talanger har alltid varit viktigt för oss för att kunna erbjuda dig som kund det lilla extra på varje destination. Under vissa utvalda perioder på året är även vi själva från Xtravel på plats för att surfa med er, kanske yoga, träna eller hitta på något annat skoj, men tack vare lokala samarbeten gör vi det också möjligt för dig som resenär att åka hit utanför dessa perioder om du kanske inte har möjlighet att dra och surfa just när vi är på plats.

  • Specialresor

    Utvalda resmål och specifika datum med surf som fokus. Här under ”specialresor” presenterar vi olika surfresor där vi kanske bor på en båt som tar oss till nya surfbryt varje dag. Vi kanske kör en testresa till Island eller Irland för några få gäster eller en tur till Alaska för lite kallvattensurf på tidvatten vågen i Anchorage. Helt enkelt enstaka resor som blir av om vi är tillräckligt många intresserade och med enstaka avgångar. Unika resor med enstaka avgångar med en grym setup och en känsla av en ej återkommande resa och destination.

Spana in några av våra grymma surfresor nedan

”The best surfer out there is the one having the most fun.”

Phil Edwards

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar