6 tips för dig med snöbegär!

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Xtravelguiden skrapar alltid fram några grejer du absolut inte får missa.
Här har du det bästa från snöveckan som kan underlätta ditt snöbegär. 

*Skatteverket ha infiltrerats av bräd och skidåkare!!!  Nu kan du äntligen använda ditt friskvårdsbidrag till liftkort, pjäxor och annat kul du kan tänkas behöva för att friskvårda på riktigt. Läs mer här.

*World Snow Day – är precis som det låter, den internationella snödagen! Ett årligt återkommande evenemang som är en del av Internationella Skidförbundets kampanj att ge så många barn som möjligt chansen att uppleva hur jäkla kul man kan ha på snö oavsett vad man glider på.
Kläppen firar såklart med bravur och ger gratis dagskort till bosatta i Dalarna. I hufvudstaden kan du ta dig till Stockholms Stadion och testa på längdskidåkning gratis. Många skidorter kör halva priset på liftkort. Scanna av nätet för att hitta vad som händer i dina krokar.

*Oavsett om du åker lagg, shreddar bräda, surfar eller är allmänt peppad på livet så behöver du bara se EN kortfilm ihelg och det är den här, MOSS – A Legacy Of Japanese Snowsurfing ,16minuter av stoke!!

*Laviner är något vi alla måste ha koll på. HÄR hittar ni allt ni behöver veta om hur ni ska agera vid en lavinolycka, och massor av annan viktigt kunskap. Gör er själva en stor tjänst och läs på.

*Kan inte låta bli att tipsa om ytterligare en till grym kortfilm:  Jeremy Jones’ Life of Glide 15minuter av väl investerad tid i soffan!

*MISSA INTE 22-25 mars 2018. Då har du chansen att damma till Alagna tillsammans med Åka Skidor, Xtravel och fenomenet Sverre Liliequist. Vi siktar på massor av grym skidåkning i puder, lössnö, offpist eller vad som nu erbjuds av moder jord under våra skiddagar i Alagna.

Njut av snön gott folk!! 

© 2021 Xtravel. All right reserved.