ÅRETS VÄRVNING!! Apollo värvar Xtravel!

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Jomenvisst, ni läste rätt. Charterjätten och tillika giganten av träningsresor Apollo har idag värvat Xtravel till sin laguppställning!

Vad innebär det då? Jo, Xtravel får en ruskigt stabil plattform att vidareutveckla skid och surfresorna på. Ny kunskap, nya muskler och ett betydligt större nätverk kommer ge oss en redig knuff i ryggen! Så för dig som gammal eller blivande Xtravelresenär så händer egentligen ”absolut ingenting” i dagsläget, vi kommer fortfarande vara Xtravel ända ut i skidspetsarna. Pudret ska pumpas och vågorna ska njutas om möjligt ännu mer! Så du kan vara lugn, din puderjakt i Japan är inte utbytt mot ett solstekande i Dubai.

– Efter 13 spännande och lärorika år så har vi nu fått denna ruskigt grymma möjligheten att bli en del av en större researrangör som Apollo. Jag är övertygad om att med Apollos hjälp kommer Xtravel kunna leverera ännu fetare resor till ännu fler människor på nya marknader utan att för den delen tappa känslan av att man reser i små grupper med familjen eller polarna”, säger Eric Asmussen. 

Så det är med en ordentlig portion spänning vi flyttar in i Apollos huvudkontor under kommande dagar och gör oss redo för ännu en vinter i nysnöns tecken!

Här hittar ni ett formellare pressmeddelande och övrig info!

© 2021 Xtravel. All right reserved.