Big in Japan!

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Dra hårt i bilens handbroms och leverera sommarens snyggaste bredställ innan du kör hem igen. Semestern är nämligen inställd!!
För nu har vi öppnat bokningen så att du kan åka till landet med världens bästa toaletter, den råaste fisken och det fluffigaste pudret. Go big in Japan! 

Här nedan kan du läsa mer om de efterlängtade Japanresorna för säsongen 2019! Klicka på rubrikerna för att komma till respektive resa! 

JAPOW
En perfekt resa för dig som drömmer om din första tur till Japan, bottenlös puder, rå fisk och gles skogsåkning.
Niseko är ett riktigt snöhål i norra Japan där det i genomsnitt snöar 15-16 meter per säsong. Bergen är inte så höga och skogen är precis lagom gles för att kunna få till en lekfull och rolig skidåkning med låg lavinrisk. Japow är helt enkelt en puderjägares dröm!

HONSHU ROADTRIP
Större berg med massor av snö summerar Honshu roadtrip.
Happo One, Hakuba47 och Cortina är några av bergen vi betar av innan vi drar vidare med vårt lilla gäng till Nozawa Onsen och ännu fler berg och pudermöjligheter. Mindre grupper = mer snöskörd för dig. Sen avslutar vi med en kul natt i neonhuvudstaden Tokyo.

HOKKAIDO 2.0 ROADTRIP
Vi tar sikte på skidorter som Furano, Asahidake och Teine, samtliga mindre och ödsligare orter i Japan vilket vi så klart uppskattar. Åkningen är djup, ensam och enormt cool på alla möjliga vis i detta magiska land. Vi rör oss bort från dom välkända orterna till det mer spännande för att hitta okända linjer och åk. Eftersom vi är små grupper med sju gäster per guide så kan vi transportera oss snabb och smidigt.

Och som vanligt kan vi inte mer än varmt rekommendera dig att boka asap om du verkligen vill åka till Japan, för vi vet att dessa resor kommer att bli fullbokade! Först till kvarn! 

© 2021 Xtravel. All right reserved.