Drömsurf på hemmaplan – Österlen Surfcenter

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Drömsurf på hemmaplan
I sommar har vi ett samarbete med Österlen Surfcenter för att kunna erbjuda er det bästa som Sverige har att erbjuda i surfväg. Vi har snackat ihop oss med ägarna till surfcentret och fått reda på varför man just ska åka till Österlen och surfa. Enligt Måns kan vi förvänta oss magiska dagar med tema surf kompletterat med andra fartfyllda aktiviteter! Nya vänskaper och ett ständigt smile.

Hej Måns! Vem är du och hur kommer det sig att du startade Österlen Surfcenter?
Jag startade Österlen Surfcenter efter att ha arbetat på olika surflodger runt om i världen. Jag är utbildad surfinstruktör och har tagit flera olika certifikat inom pedagogik, vattenräddning mm. Min utmaningen låg i att skapa samma romantik och eufori på hemmaplan som jag fått uppleva runt om i välden. Jag bestämde mig att ett surfcamp kan vara minst lika bra i Sverige som på annan ort.

Kan man verkligen hitta bra vågor i Sverige?
Det finns många underbara bryt längs Österlens kust. Jag surfar på alla vindriktningar och har 15 olika spots där jag bedriver mina lektioner beroende på förutsättningar. Målet är alltid att fånga dagens bästa våg tillsammans.

 Bästa vågen / surfresan du upplevt?
Slutar aldrig drömma om riktigt stora dagar vid ponta ruiva:s point i Portugal. Finns en kortsektion som vid tillräckligt stora dagar skapar en världsklass tube. Vem vill inte dagligen hänga i ”green room”?

Vi har två inplanerade surfresor till er i sommar, Österlen surfweekend och Österlen Family Camp. Vad kan man förvänta sig av resorna?
Magiska dagar med tema surf kompletterat med andra fartfyllda aktiviteter! Nya vänskaper och ett ständigt smile är alltid på schemat!

 För vem passar surfcampen?
Alla ni härligt positiva människor där ute som älskar havet och naturen.

Anordnar ni fler upplevelser än surf?
Dessa camp är kompleterade med, mountainbike, trailrunnig, höghöjdsbana, SUP mm. Fullspäckat och underbara aktiviteter i Österlen drömlika miljöer.

 Tre låtar som du aldrig tröttnar på:  

Daniel Nordgren – Whatever Turns you on
Beach Boys- I get around
Thåström – Centralmassivet

Länk till surfresorna

© 2021 Xtravel. All right reserved.