Fredagsguiden

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Sista dagen på knegarveckan och dags för fredagsguiden! Läge att peppa igång sig inför helgens alla njutningar. Släng upp benen på skrivbordet och luta dig tillbaka, eller lägg ifrån dig skiftnyckeln och inta horisontalläge i några välförtjänta minuter!
Här kommer lite behövliga tips från Xtravelkontoret:

japan1601_molin-156-web
Patrik visar hur man drar en äkta kallsup i Japan. Foto: Jesper Molin

Patrik Lakén;
Nu får sommaren ge vika, jag vill pumpa puder i Japan tills benen viker sig!
*En av dom fetare resorna i vinter lär ju bli JAPOW. Vi kommer att skörda snö till oändlighet på dom pudersäkraste orterna kring Hokkaido.
*Se över din utrustning! Funkar allt? Får du fortfarande ner fötterna i bootsen? Är du i bra form? Annars är det dags att börja försäsongsträna så du orkar med all åkning i vinter!

limpan-toro-repan-sista-maj-mattias-lindmark-2015
Limpan skördar frukten av en klassisk Österjöstorm. Foto: Anton Mathisson

Mattias Lindmark:
Hösten är äntligen på väg och höststormarna likaså. Jag får säga precis som Patrik:
*Kolla över din utrustning, är våtdräkten torr,hålig, jävligt gammal och sliten, då är det hög tid att unna dig en ny dräkt. Sladda in på www.surfers.se och bränn din lön.
*Mörkrets intrång är ju även de hårda konserternas högtid. Är man sugen på att headbanga till sig ett diskbråck och befinner sig i Stockholm så ska man boka in 20 & 25 oktober då Red Fang och Trap Them spelar. För att inte tala om GOAT som spelar den 23e November på Debaser Medis.
*Folkölsbutiken!!!!! I särklass det bästa som hänt Stockholm! Sladda in på Hornsgatan 42A och snacka lite surf och folköl med folkölssurfaren Johan Palo.

dodshopp-2016
Fredagsfeelingen! Foto: Sophie Zander

ÖVRIGA TIPS:
* Ni har väl inte missat att vi har inlett ett samarbete med APOLLO! Tillsammans erbjuder vi grymma surfupplägg på Madeira, Sri Lanka, Fuerteventura, Lanzarote och Dominikanska Republiken.
* Kolla in senaste numret av Travel News där Eric Asmussen berättar om hur Xtravel startades tack vare att han inte blev en FBI-agent 😉
* Som vanligt vid den här tidpunkten har VM-kvalet i DÖDSHOPP gått av stapeln. Dödsgeneralen/Xtravelguiden/Skidfreaket Adam Widén har ännu en gång styrt upp årets evenemang!! För er som missade detta spektakel, kolla in filmen här.
*Håll utkik efter fredagsguiden, varje fredag från och med nu! Allt från tips och tricks till lättsmälta youtubevideor på skidåkande katter…typ.

TREVLIG HELG!! 

© 2021 Xtravel. All right reserved.