Fredagsguiden

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

hokkaido snö offpist roadtrip japan

Äntligen fredag och fredagsguiden! Ännu en vecka har gått och vi smyger oss sakta men säkert närmare höstens surfsäsong och vinterns första skär i backen!
För att kunna bli optimalt redo redan nu så kommer Xtravelkontorets fredagstips här;

  • RESA!! Ska du på EN skidresa denna säsong är det Japow som gäller!  Nu kallar vi den inte för roadtrip längre då vi bor på samma lodge hela vistelsen och gör dagsturer runt till nya berg på dagarna. I år kommer resan vara 9 dagar lång och på den tiden hinner man med 6 puderdagar!
  • STRUMPOR!! Det är lätt att glömma bort strumporna när man materialhetsar inför säsongen! Våra favoriter för tillfället är helt klart Kaj & Sverres KASKstrumpor. Kolla in Thriller och Sickbird. Dina fötter kommer att tacka dig för evigt och du slipper frysa och ha cementklumpar till fötter när det är dags för säsongens bästa puderåk!
  • INSPIRATION!! Aldrig någonsin har det varit så lätt att få inspiration, bli avundsjuk och rent av bli förbannad över hur bra vissa verkar ha det. Här har ni några cleana instagramkonton som kan få skid och surfpeppet att maxas: @eaglepassheliskiing – Revelstokes grymmaste puderjägare, @salomonfreeski – ta fram popcornen och sätt dig och dregla över alla foton och videos, @kellyslater – Verkar inte som att Kelly kan göra något halvhjärtat, pure pepp och livstips av den gode Kelly, @surf_porn – en orgie i smakfulla surfbilder som gör en grön av avund!
  • TRÄNA!! Det tål att upprepas om och om igen, det är VÄRT att vara i bra form inför skidsäsongen, din surftripp eller din kommande puderresa. Du kommer ha så sjukt mycket roligare om du har ork att pumpa puder hela veckan eller att lära dig surfa! Vi har tillsammans med Krikkan och Limpan satt ihop enkla träningsupplägg för dig oavsett vilken resa du ska på.

Håll utkik efter fredagsguiden, varje fredag från och med nu! Allt från tips och tricks till lättsmälta youtubevideor på skidåkande katter…typ.