Fredagsguiden – din pannlampa i höstmörkret

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Fredagsguiden landar perfekt då höstpeppens tid är här, mörkret tar äntligen mer plats, snön har börjat göra sig hemma i norra Sverige, och livet känns mentalt en aning ljusare helt enkelt, för snart är skidsäsongen i full gång!! 
För att peppa igång fredagsfeelingen så kommer här några av Xtravelkontorets bästa tips;
Fredagsguiden – för allmänt trivsamt leverne i höstmörkret.

Kanada med Xtravel

SKIDRESOR 2018
Nu är det verkligen dags att boka in sig på vinterns mäktigaste resor till Japan, USA och Kanada! Som vanligt så är vår rekommendation att ni bokar i tid för att spika en plats. Snart är ni inte längre i tid!!  Även våra weekendresor är helt klart värda att slänga ett öga på; Chamonix, Alagna och Engelberg.

NYÅRSÅKNING I JAPAN!
Vem vill inte avsluta det gamla året med sjukt bra skidåkning OCH inleda det nya året med riktigt djupa pudersvängar?
Häng med oss till snöhålet Niseko där det i genomsnitt snöar så mycket att det är lönlöst att försöka återge det i siffror.

VIDEOSNACKS
Här nedan har ni lättsmält ögongodis som ni kan spendera era sista timmar på jobbet med.
Först ut är Kelly Slaters helt sinnessjuka mekaniska våg som gör att varje surfare numera funderar på hur man ska kunna bygga ett sånt maskineri i närmsta insjö.

https://vimeo.com/234779991

DPS skis slänger ut en megadrömsk edit från allas vår favoritpuderland; Japan.

Salomon Freeski TV är tillbaka och här är säsongens första teaser. Det utlovas skidporr till max under de kommande halvåret från destinationer som Nepal, Frankrike, B C, Japan, Indien, Kashmir, Norge, USA, och Österrike. Dreggelfaktorn har aldrig varit högre!

Protect Our Winters gör allt i sin makt för att lära oss att förbättra vårt sätt att leva och förlänga livslängden för vår planet. Och framförallt, informera oss om hur vi själva kan hjälpa till för att skydda våra vintrar och kombinera det med klimatfrågor! ”Eisodus är en kortfilm om skidåkning, människans känsliga förhållande med naturen och hur vi påverkar vårt klimat. Vi strävar efter att skapa en film som inspirerar dig till ett mer ödmjukt sätt att leva.”
Bor du i Göteborg får du inte missa filmpremiären som äger rum den 3 oktober på Bio Roy i Göteborg. Biljetter köper du här.
EISODUS – A Skiers Reflection from a Melting Reality

NICARAGUA
Årets surfnyhet här på Xtravel. Med kvalitetssurf för alla olika nivåer av surfare, med vågor året runt och 340 dagar med offshore så är det svårt att inte åka dit!

Nicaragua med Xtravel

Ha en ruskigt trevlig helg, slappa hårt, träna ännu hårdare och missa inte kommande Fredagsguiden!
// Xtravel

© 2021 Xtravel. All right reserved.