Fredagsguiden – din snorkel i pudret

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Fredagsguiden har landat från Xtravel och det innebär att ännu en oväntat varm höstvecka har passerat,men trots det har minusgraderna ändå äntligen gjort sitt första framträdande för säsongen i Sverige.
Skidor, brädor, pjäxor och allehanda vinterutstyrsel har frenetiskt börjat lokaliserats i förråden runt om i landet.
Och som vanligt kommer här några av våra tips inför helgen:

*Bor du i Stockholm är det ett ypperligt läge att på söndag besöka Skate & Snöloppisen vid Hornstulls Strand mellan 11 och 17:00! Om det är så att du vill kränga iväg allt du äger så bokar du ett bord på denna länk. 
* Ska du drömma dig bort till en snöigare framtid så är det bara att bunkra med popcorn och kolla in:
A Skiers Journey – är exakt vad det låter som 😉
Salomon TV –  Varning: Du lär fastna i soffan resten av helgen!
Powder TV – puder, puder , puder, puder , puder puuuuuuder…ZZZzzzzzzz
#Laaxisniceyo – Dags att byta ut skidorna mot en bräda? Nicolas Müller gör ett förbannat bra försök att förklara tjusningen med brädåkning!

*Engelberg – perfekta weekenddestinationen! Massor av flygavgångar, kort transfer från Zürich och sen kan du njuta av att du flydde den gråa helgen i storstan och kom iväg och njöt av snötäckta berg istället! Livet på en pinne helt enkelt! Bara att boka in det asap.

*Vi kan inte sluta tjata om vår resa ”Best of Colorado” som är för bra för att vara sann! Vi åker oss igenom klassiska skidorter som Vail, Beaver Creek och Breckenridge m.fl och njuter av livet!

*Sist men inte minst, vill ni åka på vår Hokkaido 2.0 så finns det ENDAST TRE PLATSER kvar! Vill du äta puder till frukost, lunch och middag är det bara att skynda dig att boka innan någon annan gör det!

T R E V L I G   H E L G på er !!

© 2021 Xtravel. All right reserved.