Fredagsguiden – ditt skär i offpisten

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Återigen fredag och dags för fredagsguiden. Dags att packa ihop arbetskläderna och njuta av en ledig helg, men först en kopp java och kika igenom Xtravels news! 

*Tröttnat på ditt trista och gråa jobb?! Då är det dags att höra av sig till LaplandResort asap. Riksgränsen och Björkliden behöver allt från busschaufförer till fjällguider inför vintersäsongen!!

*Den nya bombastiska RedBull produktionen THE FOURTH PHASE, med Travis Rice i spetsen, har världspemiär på söndagkväll och går att streama på www.redbull.tv eller via RedbullTV (appleTV), eller om du befinner dig på stekarnas hemmaarena Stureplan. Där visas nämligen filmen i sin helhet kl 21:00, på en 140 kvm megastor skärm. Utomhusbio deluxe!

*Är du surfsugen och peppad på Brasilien? Då kan du roa dig med att grotta ner dig i Xtravels Bahiaupplägg som gjort comeback på allmän begäran!! Läs mer här!

*Torö locals fick sig en riktigt kallsup i onsdags när #7 i världen, ACE BUCHAN,  paddlade ut i lineup och visade hur en östersjövåg skulle shreddas! Kolla in hans Insta här. 

*Var är Sveriges bästa skidanläggning? Den frågan ställer sig Freeride.se. Surfa in på deras hemsida och rösta!

*Veckans skönaste fynd i Youtubeskafferiet måste vara bataljen mellan skidåkare och snowboardåkare från 1985. Tiderna förändras som tur är 😉

Ha en riktigt grym helg och njut av varenda ledig sekund!! 

 

© 2021 Xtravel. All right reserved.