Fredagsguiden – din skugga i steksolen

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Äntligen stekande sol och någon form av sommarfeeling i den kungliga staden Stockholm. Xtravelkontoret badar i värme samtidigt som vi inser att det fortfarande är perfekt skidföre i Riksgränsen!
NM har gått av stapeln och det var som vanligt ett lyckat arrangemang uppe i Gränka. Vinnare blev Hedvig Wessel och inte så oväntat Gällivaresonen Kristoffer Turdell. 
Men den stora vinnaren var femårsjubilerande Riksgränsen Banked Slalom, som med sin handskottade slalombana fylld med velodromsvängar blev en riktigt succé. Över 200 megapeppade snowboardåkare var redo att bemästra banan på bästa sätt, och den bäste av dom alla var såklart ultrasuperlegenden Terje Haakonsen. Men det viktiga var inte att vinna, utan att bara ta del av en euforisk stämning och njuta av brädåkningens återkomst! 

Men nu är det stekarfredag och dags för Xtravels 5 bästa helgtips! 
* Dags att plocka undan vinterns alla leksaker? Ta hand om dina skidor och brädor redan nu, vi lovar att du inte kommer att ångra dig. Här hittar du Alpingaraget & Xtravels skidvårdsguide för sommarförvaring! 
*Redan bränt dig i solen? Sätt dig då i skuggan och njut av dessa två korta skidpeppsfilmer:
Windstedt Stories #2 – Mjölkvattnet – Henke Windstedt med crew utforskar nya rännor i Jämtland
Epic Ski Adventures #1 – Wille Lindberg får besök i sitt nya hem, Hardanger Fjord Lodge, av Team Subtech.  

*Att ha lyxen att kunna förena sitt jobb med en jävla massa skidåkande eller surfande, går det? Vår kollega Patrik testade på det livet i Alagna denna säsong. Här hittar du hans tips för hur du går tillväga för att göra slag i saken! 
*Hossegor, hossegor, hossegor…det är dags att planera in sommarens viktigaste vecka där du lär dig att surfa en gång för alla!! 
* Surf 2017 -glöm inte att komma i form innan din surfresa! Här har du en massa grymma tips! 
Släpp jobbet och njut av helgen nu gott folk!! 
// XTRAVEL

© 2021 Xtravel. All right reserved.