Fredagsnews från Xtravel till morgonkaffet

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Bara en vecka kvar,sen kickar Xtravel Freeridecamp igång uppe i magiska Riksgränsen. Per och Wille är mer taggade än en rosenbuske på att lära våra gäster sina bästa tips och tricks på berget.

Sommarsurfsäsongen har också smygstartat. Gabbe och Limpan drog ner till Lagos för att kolla till vågorna och surfcampet. Och snart åker dom ner till Hossegor för att kicka igång säsongen där!
Precis som förra året är det ingen mindre än surfgurun Fredrik Karlsson som kommer att vara lagkapten på plats. Se till att boka in era platser redan nu för det säger bara BAAAM så är det fullbokat som alla andra sommrar med Xtravel.

Vår senaste Instagramtävling vanns förresten av Emma Rosenblad som lyckades få en bra skara med peppade människor att hänga runt i Torvkåtan och sprida pepp uppe i Björkliden. Emma kommer därmed att hänga en vecka i Hossegor och njuta av livet och såklart även lära sig att surfa!

Vår surfande teamåkare Tim Latte är på Bali och njuter av livet i Villa Limasan. Kolla in hans liv och leverne på hans blogg.

Även Limpan har börjat sprida sitt pepp på world wide web. Under namnet Peppoteket så dyker det upp anekdoter och annat smått och gott med jämna mellanrum.

I april hade vi en grym topptursresa med Kaj Zackrisson till Lofoten, kolla in bilderna här.

Och för er som har missat Gabbes sköna drömkåk/surflodge på Bali så ska ni sladda in och läsa om det här. Det är en skön story om hur en dröm blir verklighet med lite jävlar anamma, en gnutta flax och när man tar vara på sina chanser som kommer här i livet!

Glöm inte heller att vi nu även tar emot förhandsbokningar inför nästa säsongs puderjagande i Japan, Kanada och Alaska!! Hör av er till oss så fixar vi resten!

© 2021 Xtravel. All right reserved.