Fredagstipsen som styr upp ditt liv!

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Som sig bör kommer här några oumbärliga tips inför helgen, eller iallafall saker vi tycker vi vill dela med oss av. Varsågod, här har ni Fredagstipsen!

 1. SKIDRESOR 2018
  Ni har väl inte missat att det nu går att boka in sig på vinterns mäktigaste resor till Japan, USA och Kanada? Som vanligt så är vår rekommendation att ni bokar i tid för att spika en plats.
 2. XTRAVELS FOTOTÄVLING 2017
  Är du en Xtravelresenär som reser eller har rest med oss under detta år, samt har ett instagramkonto, ja då är du halvvägs till vinsten! 
  Hur gör du då?
  Hashtagga #xtravel2017 i texten, samt tagga @xtravel
   i själva bilden.
  Sen är det bara att vänta till årets slut då vi drar några vinnare som har lyckats fånga det där speciella ögonblicket. Lättare kan det inte bli och oddsen är betydligt större att du vinner än på postkodmiljonären.
  Och ja, du får tagga hur många bilder du vill!
  Observera dock att antal likes inte har ngn betydelse. Det är vår stenhårda men varma jury som väljer ut vinnarna. Vad kan man vinna då? Allt från skidor, surfbrädor och annat smått och gott. Den som tävlar får se helt enkelt…
 3. PROTECT OUR WINTERS
  Det är ju knappast någon nyhet att planeten blir varmare och att något är väldigt skevt med våra vintrar nuförtiden. Stöd Protect Our Winters och hjälp dom att utvecklas och bli en starkare röst i samhällsdebatten om klimatpåverkan.
  Det kan tyckas att dubbelmoralen kokar över då vi skickar en massa skidsugna gäster i flygplan världen över varje år för att jaga puder. Men någonstans måste vi på Xtravel också börja och vi gör det nu genom att supporta POW och engagera oss, våra guider, och slutligen våra gäster i en hållbar klimatutveckling. Det går inte att över en natt sluta bidra till klimatförändringarna men alla kan faktiskt göra något. Och all förändring börjar med kunskap.
 4. SOMMAR I P1
  Oavsett om du målar garaget, slipar stålkanterna eller lagar extremt kryddstark mat så kan du alltid höja volymen och lyssna på någon sommarpratare. Alla sommarpratare faller inte alla i smaken, men det är värt att ge alla en chans iaf.
 5. SURFA
  Vill du surfa och ha det varmt i vattnet i sommar?! Då är det Hossegor eller Fuerteventura som gäller! Antingen kan du köpa hela paketet med flyg, boende och surflektioner till södra Fuerteventura, La Pared. Eller så hittar du något flyg som passar dig och rullar upp till Corralejo där vi samarbetar med ett grymt bra surfcamp som kommer att se till att dina surfskills är på topp när veckan är slut.
  Sist men inte minst: 
  Glöm inte att man har semester av en anledning. Man ska ta det lugnt, kanske träna litegrann, dricka litervis med kaffe och njuta av ledigheten. Men glöm inte att kolla upp fredagstipsen, varje fredag, samma tid, samma kanal! 

© 2021 Xtravel. All right reserved.