Lovisa Rosengren

Lovisa Rosengren

Föddes: Året var 1994 i Stockholm
Bor:  Kvar där… alltså Stockholm men undviker denna stad på vintern.
Åkt bräda/skidor/surfat sen jag var: Skidor så fort jag kunde stå på bena med napp i munnen, tro det eller ej!

Gillar även att: Oj massor! Kitesurfa och landsvägscykla! Dricka kaffe… träna kick-boxing. Göra grejer, helst utomhus!

Bästa sätt att spendera tiden när det är downday: Man kan åka skidor på en downday! Så skidor och en fika på det! Sen skjuter jag upp allt det där som jag egentligen kanske borde ha gjort…

Det är inte många som vet att du är en jävel på…? Innebandy!! Mamma sa att jag är en jävel på att hålla tal också… hmmm..!

2019 kommer bli ett bra år för att: Jag kommer guida med Xtravel och åka massa lagg!

Din förebild är: Alla grymma människor som sprider glädje i skid/bräd-världen!

Detta har jag lärt mig den hårda vägen: Att alltid ha spolarvätska i bilen, annars får dina vänner tömma vattenflaskorna i panik medan ni kör och just då inte kan stanna på motorvägen i Kanada (OBS undvik minusgrader).

Dessa tre låtar tröttnar jag aldrig på: Jisses, vad svårt! Men det som dyker upp nu är: Honey-Robyn, Thunderstruck – AC/DC, You make my dreams – Darly Hall & John Oates

Bästa resminnet jag har var när…: Jag reste till Kashmir. Vi kom fram till skidorten Gulmarg och det började på riktigt rådumpa, dagen efter åkte vi bottenlöst puder. Och typ resten av hela den resan i alla olika väder, dröm! Att få blicka ut över Himalaya massivet och samtidigt få höra bönen, var något speciellt.

3 tips när man ska packa inför resan: Tråkigt, men glöm ej att rodda med försäkringen, packa inte för mycket (Lovisa lär dig själv detta) och visum kan vara bra om du ska till ett land där det krävs!

3 saker du garanterat kan lämna hemma: Din to-do list, flera par skidor (ett par med turbindning räcker ju), klack-skorna… för den som tänkt ta med de :)

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar