Shan Fjellgren

Shan Fjellgren

Föddes: 1992 i Dalarna, i en liten ort bara nån minut från Romme Alpin

Bor: För det mesta i resväskan då jag ständigt är på resande fot. Basen är annars Åre och platsen jag känner mig mest hemma.

Åkt bräda/skidor/surfat sen jag var: Åkt skidor hela livet sen jag kunde stå på benen, intresset tog på allvar fart då jag vid 6 års ålder började hänga på mina 3 äldre bröder i tottskogen i Åre.

Gillar även att: Resa och upptäcka nya ställen i världen, helst ska det finnas god mat och vin att njuta till. Annars är det att ständigt röra på mig i naturen och vara aktiv som förgyller min vardag: dansa, klättra, surfa, cykla, terränglöpning, längdskidor, gå slackline och racketsporter är grymt roliga grejer.

Bästa sätt att spendera tiden när det är downday: Jag försöker undvika downdays och istället uppskatta all typ av snö och alla väderförhållanden. Men om det är riktigt busväder så är det alltid kul att samla ihop ett gäng vänner och spela kort eller sällskapsspel!

Det är inte många som vet att du är en jävel på…? Dansa bugg och foxtrot. Har förövrigt gräddat typ 20 000 våfflor i mitt liv så det är jag hyfsat duktig på.

2019 kommer bli ett bra år för att: Jag försöker leva i nuet och göra det som gör mig lycklig i livet. Jag är runt folk som gör mig glad och då blir varje år och all min tid riktigt bra och värdefull!   

Din förebild är: Mason Clay. En frilansfotograf jag träffa när jag bodde i NZ i ett halvår. En fantastik inspirerande kille som lever precis som han vill och följer sin dröm. Kolla in hans instagram!

Detta har jag lärt mig den hårda vägen: Träd flyttar inte på sig…

Dessa tre låtar tröttnar jag aldrig på:

Bon Iver – Calgary

Hans Zimmer – Now we are free

The Tallest Man On Earth – Love is all

 

Bästa resminnet jag har var när…: Jag som barn fick följa med mina föräldrar på min första skidresa till Alperna. Vi åkte till Zermatt i Schweiz, jag blev helt lyrisk och såld på skidåkningen, bergen, maten och byn.

3 tips när man ska packa inför resan:

Foppatofflor- direkt pjäxorna har gjort sitt så går jag ständigt runt i foppatofflor.

Införskaffa en foamroller, så otroligt nice för både uppvärmning och stretching av stela muskler.

När du väl packat klart, halvera dina mängd casual kläder (underställ 24/7).

 

3 saker du garanterat kan lämna hemma:

Social medier, jobbet och stressen.

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar