Helly Hansen, sportlov, japow och andra godsaker.

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

För många är det sportlovstider nu och då är det läge att njuta lite extra av lunchpausen och luta sig tillbaka en extra kvart innan det är dags att bege sig ut i backen igen. Därför kommer här 5 snabba news från Xtravelvärlden till lunchkaffet!

 • Xtravels guider i Japan, Bure & Calle,  har bokstavligen spottat ur sig korta edits vecka efter vecka. Allt för att göra oss andra som inte varit på plats avundsjuka.
  Här hittar ni filmerna: Episode 1, 2, 3, 4, 5, 6
  Och håll ögonen öppna, snart tar vi emot 2018 års förhandsbokningar för Japow!
 • Helly Hansens produktutvecklare har börjat hitta lösningar på det som mobiltillverkarna helt verkar ha tappat; Att förlänga batteritiden på dagens smartphones.
  Helly Hansen kallar detta för Life Pocket och är egentligen en bröstficka som är isolerat med materialet Aerogel. Enligt Helly Hansen så blir det 3 ggr så varmt i denna ficka jämfört med en ordinär jackficka, vilket gör att batteritiden förhoppningsvis ökar dramatiskt eftersom kyla, som vi alla har märkt, inte är mobilernas bästa vän idag.
  Helly hansen life pocket
 • Efter en märklig svensk vinter så är det nu iallafall snart mars och det innebär en sak: Säsongspremiären i Riksgränsen går av stapeln den 24e Feb!
  8-10 maj är det såklart dags för NM och 11-14 är det dags för snowboardåkarnas motsvarighet till Giro d´italia, Riksgränsen Banked Slalom! Missa inte denna feta vecka i norr!!
 • Stort grattis till vår brädåkande polare Christoffer Granbom som tog hem förstaplatsen i världstourens stopp i Andorra!! Kolla in hans segeråk här.
 • Sportlovsveckorna har börjat och här är några handy hint vi tycker ni ska tänka på:
  1. KÖR försiktigt – det är inte värt att köra av vägen eller krocka bara för att man vill skynda sig till fjället!
  2. HJÄLM!!! Alltid hjälm i backen!
  3. HA KUL – det är det allra viktigaste, spelar ingen roll hur snabbt, bra, ösigt man kan åka lagg eller bräda om man inte har kul samtidigt.

© 2021 Xtravel. All right reserved.