Information om Corona-viruset COVID-19

Nyheter | 

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Information om Corona-viruset COVID-19

Till våra privatkunder:

Med anledning av utvecklingen av Corona viruset spridning och dess effekter har våra resor till Alperna ställts in. Alla gäster som är inbokade på en resa fram till 14 April kommer bli kontaktad av oss och avbokas automatiskt.

Till våra företagskunder:

Vi kommer att kontakta er och hjälpa er med avbokning eller ombokning av er resa. För er med resor innan sommaren kommer vi även kontakta er för att höra hur ni ser på er möjlighet att resa.

 

Avrådan från icke nödvändiga resor från Sverige.

Utrikesdepartementet gick lördagen den 14 mars kl. 20:00 ut med en avrådan från alla icke nödvändiga resor från 14 mars till 14 april. Vi följer alltid Utrikesdepartementets rekommendationer och därmed gällande praxis.

Det innebär att vi ställer in alla våra avresor under denna period.

Till dig med en inbokad resa under perioden?

Alla berörda kunder kommer att kontaktas av oss i prioriterad ordning med information om avbokning, återbetalning eller möjlighet till ombokning för en resa längre fram.

Befinner du dig på ett av våra resmål?

Det är viktigt för oss att alla kommer hem. Då det inte rör sig om en evakuering kommer hemresan från ditt resmål att gå som planerat om du inte hör något annat från oss. Du kommer vid en eventuell ändring av din hemresa att få besked från oss via sms så snart vi har mer information.

Vad innebär avrådan för resor längre fram?

Vi ställer in alla våra resor fram till och med 14 april. För inbokade resor därefter gäller vanliga av- och ombokningsregler, om inte annat meddelas.

Som resenär är det viktigt att vara påläst och hålla sig uppdaterad före, under och efter sin resa. Här finns flera användbara länkar:

 

UD – https://www.regeringen.se/sveriges-regering/utrikesdepartementet/

Folkhälsomyndigheten – https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Sweden Abroad – https://www.swedenabroad.se/sv/