Intervju med teamrider Kim Boberg

Dela nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Intervju med Xtravel teamrider Kim Boberg om sin satsning på Kimbosessions i Kläppen och om livet i Älvdalen.

-Tjenare kimpa. Hur går allt egentligen? Du är trasig i vinter men på bättringsvägen?

Tja! Det går bra tycker jag, är på väg till Borås nu och ska kötta på med rehabiliteringen, ja jag lyckades ju dra av mitt främre korsband i knät på första filmshooten i vintras med Field productions. Det var ett litet spot i Sundsvall, första för säsongen, lyckades tappa balansen och landade backseat och fick samtidigt en vridning i knät, tänkte att det var slutet på allt haha, men nu har det gått 2,5 månader sen operationen och knät börjar fungera bra igen! Så nu blir det stenhård fys fram tills i vinter sen är jag tillbaka 110%! Det är första avbrottet i vintern någonsin för mig så har känts sjukt skumt att man inte har kunnat åka någonting sen i januari! Men jäklar vilket åkpepp man har!

-Du hade ett event precis som du kallar Kimbosessions, berätta hur du kom igång med det och när?

Yes! Det startade väl egentligen för 3 år sen när vi höll på att spela in Armadaskis film ”Oil&Water”, vi ville ha en parkshoot till en del i filmen, jag snackade med Kläppen som är min hemmabacke nu om vi skulle kunna göra något och så blev det, nästan hela Armada teamet kom till Kläppen, och det var den grymmaste och skönaste parkshooten jag någonsin har varit på. Kläppens park har alltid varit den bästa enligt mig och med deras egna park lift precis bredvid gör all så grymt bra, många laps, inget tänkande, bara fullt jävla ös hela tiden haha. Själva viben och produktiviteten som var på shooten var något som vi ville fortsätta uppleva, det var en så grym avslutning på säsongen, sol,slask, uppbyggd park, inga regler, nyckeln till lifthuset m.m, alla skidåkares dröm hehe.

I år fick vi med några grymma sponsorer också inkl X T R A V E L, som gjorde det möjligt att vi kunde bygga om fler features i parken och bjuda in flera åkare till en veckas shred och filmning i Kläppen efter stängning.

-Är det en tävling?

Ne,j vi kan kalla det en session/filmshoot, Jag bjöd in en del åkare som kunde komma och filma till sina egna filmprojekt eller bara åka, och Andreas Olofsson var där och filmade hela veckan för den fullständiga ”Kimbosessions” videon som vi ska släppa online med alla åkare som var med. Det här är starten av någonting jag vill fortsätta göra och utveckla varje vår,och förhoppningsvis köra några dagar som är öppet för alla att komma och shredda den grymma parken som vi bygger upp, för på våren finns det ju inget roligare än att köra slask park! Det är den lugnaste och mest produktiva shooten jag någonsin har varit på, sticker till backen runt 12-1 och shreddar tills det är mörkt! Tyvärr kunde jag ju inte åka själv i år, men jävlar vilket pepp man fick på att bli hel tills nästa säsong när man man såg alla shredda i parken!

-Kommer ni tillbaka nästa år?

Absolut!! men tänker inte sitta på sidlinjen då! haha
-Fria tankar att berätta?

Sjukt tack till Monster Energy, Xtravel, Oakley, Kläppen och Armada som gjorde Kimbosessions möjligt, och till dem sjukaste åkarna i gamet som kom dit!

Tack Henrik Harlaut, Mike Hornbeck, Torin Yater Wallace, LSM, Ahmet Dadali, Jon Olsson, LeeB, Cole Gibson, Saigon, Emil Granbom, Matt Walker, Hugo Burwall, NLZ, Per Fernvik, Johan Wellert, Piffen Edwall, Oliver Karlberg, Morten Grape, Jens Nilsson, James Woods, Noah Morrison mfl. Håll ögonen öppna , det kommer släppas massor av material från Kläppen!

Och om ni funderar på vad ni ska göra i sommar? Dra till Hossegor och surfa med Xtravel, det är det fetaste som finns efter skidåkning och Älvdalen!!

-Tack Kim, vi hörs senare

PEACE!

 

© 2021 Xtravel. All right reserved.