Boende / Hotell

Revier Mountain lodge

{{ page.post_title }}
{{ tab.title }}
Rum
Resor

Revier smart cabin

Rummet är 16 m2 och smart planerat, och erbjuder allt du behöver för din din vistelse. Stor och ljust badrum med dusch, koppla av på den enorma sängen (2,0 x 2,0 meter) och planera ditt nästa äventyr med hjälp av vår extremt snabba internetuppkoppling. Förresten: Från varje rum har du en direkt utsikt över Heidsee inklusive panoramautsikten över Lenzerheides bergsområde.

Revier XL cabin

XL Cabin (23m2) är perfekt om du letar efter lite extra utrymme eller vill dela rummet med upp till 3 personer. Detta rum har en dubbelsäng (1,80 x 2,00 m) samt en panoramasoffa som kan omvandlas till en extra enkelsäng. Fint badrum med dusch, gratis blixt-snabb WIFI och en enorm HD-TV. Njut av utsikten från det enorma panoramafönstret och ladda batterierna från din dag på berget.

Revier Mountain lodge

En modern moutain lodge med fokus på på dig, din semester och dina aktiviteter. Hotellet ligger vackert vid Heidsee och alla rum har utsikt över bergen och närhet till Rothornbahn för cykling och skidåkning.

  • När lift för MTB och skidor
  • Bra restaurang och skönt barhäng
  • Modern mountainlodge

Fatmap

Grymt 3d verktyg för oss skidåkare eller för dig som gillar att cykla 3d

Karta

Karta över Lenzerheide bikepark

Karta

Karta över Lenzerheides 900km singletracks

Mat och dryck

Det finns alltid något som händer på på Revier! I restaurangområdet kan du njuta av ett okomplicerat kök med god mat från Josper Grill. Köket är inspirerat från Medelhavet och tolkas på ett spännande sätt. Restaurangen fokuserar på att  använda högkvalitativa ingredienser och hållbara produkter.

Dryck
Hotellet har en skön relaxyta med bra bar och grym musik. Förutom bra drinkar finns det ett stort utbud av hantverksbärs.

Tips på aktiviteter

  • Cykla Downhill i Bike Kingdom Bike Park
  • Åk på ett högalpint enduroäventyr med lokal guide
  • Afterbike på Revier som serverar grym hantvkerksöl
  • Ta en vilodag från cykeln med lätt vandring o bad

© 2021 Xtravel. All right reserved.