Klart jag vill ha ert nyhetsbrev!

Ge oss dina kontaktuppgifter så dimper våra nyhetsbrev ner i din inkorg i fortsättningen. Nyhetsbreven är fyllda med resesläpp, inspiration, tävlingar och pepp!

Hantering av personuppgifter

När du väljer att prenumerera på Xtravels nyhetsbrev använder vi din e-postadress enbart till att skicka nyhetsbrev. Vi samlar dock in uppgifter om vilka nyhetsbrev du väljer att läsa, vad du klickar på samt vilka erbjudanden du är intresserad av.

Xtravel strävar alltid efter att erbjuda den perfekta resan för just dig. Uppgifter om din resehistorik, dina preferenser samt hur du använder nyhetsbrevet används därför för att anpassa innehållet i utskicken till dig. På så vis kan Xtravel ge dig relevant information och erbjudanden som passar just dina intressen.

Vi använder också uppgifterna vi samlar in för att analysera, utveckla och förbättra vår kommunikation och våra produkter och tjänster.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Xtravel sparar bara dina kontaktuppgifter och skickar nyhetsbrev till dig så länge som du själv vill.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter?  Läs vår fullständiga personuppgiftspolicy här.

© 2021 Xtravel. All right reserved.

Vi finns här för dig måndag till fredag, 09:00 – 17:00. Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor.