• Surfpärlan Bahia, Brasilien


  Inte den vanliga konferensen

 • Surfpärlan Bahia, Brasilien


  Inte den vanliga konferensen

 • Surfpärlan Bahia, Brasilien


  Inte den vanliga konferensen

 • Surfpärlan Bahia, Brasilien


  Inte den vanliga konferensen

Bahia, Brasilien

Bahia, Brasiliens undangömda smultronställe, långt från Rios välfyllda stränder. Surfcampet ligger precis norr on den gamla huvudstaden Salvador i ett gigantiskt, privatägd område. Vi bor vägg i vägg med den orörda naturen på ett välutrustat camp vid stranden. Hit åker vi främst för att surfa. Tack vare den privata stranden är lineupen så när som på tom vilket ger oss grymma vågor utan trängsel.

Fördelen med Bahia är att det inte spelar någon roll vilken nivå gruppen ligger på, här finns det vågor i alla svårighetsgrader. Vill man ta en paus från surfandet går det smidigt att ta sig in till Salvador. En stad vars kultur har rötterna i Portugal och Afrika ger en sprudlande energi och härlig miljö. Det Bahianska köket är mer creolskt än Brasilianskt och med gatufester och karnevaler titt som tätt finns det alltid något nytt att uppleva!

Passar vilka?

Bahia passar er som gjort de klassiska stadsresorna och äventyrsresorna och vill något nytt. En veckas surf med kollegorna kommer skapa en härlig gemenskap att ta med hem till kontoret. Långa grillkvällar, tidiga mornar i lineupen och skönt strandhäng kommer garanterat ge er en resa alla vill göra igen.

Har man väl kommit upp på en våg finns suget alltid kvar, risken är att några kollegor blir kvar på stranden när ni andra åker hem till Sverige igen.

Bahia Brasilien Xtravel företag konferens

Destinationen

Läge: Precis norr om Salvador

Flygplats: Salvador International Airport

Transfertid: 30 minuter

Kultur: Avslappnad surfmiljö med fokus på glädje och upplevelser.

Varför? För att alla älskar att surfa, man måste bara lära sig.

Aktivitet: Surfing

Boende: Campet är stort och ger gruppen möjlighet att bo lite för sig själva i moderna rum.

Kul att veta: Åker man i februari eller mars kan man ha turen att pricka in karnevalen i Salvador, världens största karneval med runt 2 miljoner deltagare varje år.

Guider

Till Bahia hänger guiden som har koll på bästa surfspots med. Storleken på området gör att det finns många olika bryt att ta sig till, ni ska inte behöva ha koll på vilket som är bäst vilken dag, er guide löser allt.

Er uppgift är att fokusera på surfet, njuta av barbecues och ha det allmänt bra, vår uppgift är att se till att det blir så. Våra guider är alla vana vid att jobba proaktivt mot problem och att snabbt och smidigt lösa de om de mot förmodan skulle uppstå. Lämna jobbmodet hemma och låt oss sköta resten!

Bahia Brasilien Xtravel företag konferens

Karta och väder

Vårt surfcamp ligger precis norr om den gamla huvudstaden Salvador i mitten av kusten. Utanför kusten är det helt tomt på öar så vi kan njuta av swell från hela Atlanten, i stort sätt varje dag.

Det fördelaktiga läget på kartan ger oss ett väder som sällan kryper under 25 grader och sol!

För aktuell prognos, klicka här.

 

 

 

Har ni frågor eller vill ha en kostnadsfri offert?

Klicka här

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar