• Pris från5495:-

  Bali, Indonesien


  Läckert boende & grym surf

 • Pris från5495:-

  Bali, Indonesien


  Läckert boende & grym surf

 • Pris från5495:-

  Bali, Indonesien


  Läckert boende & grym surf

 • Pris från5495:-

  Bali, Indonesien


  Läckert boende & grym surf

 • Pris från5495:-

  Bali, Indonesien


  Läckert boende & grym surf

 • Pris från5495:-

  Bali, Indonesien


  Läckert boende & grym surf

 • Pris från5495:-

  Bali, Indonesien


  Läckert boende & grym surf

Bali, Indonesien

Avslappnat, lyxigt och ändå rejält surfigt! Denna magiska mix hittar du nästan bara på Bali.
Surf i kristallklart vatten, nyfångad balinesisk gös på grillen och ett skönt häng är vad som väntar dig när du bokar in dig med oss och Surflodge Limasan.
Lodgen är strategiskt belägen i Kerobokan, bara ett kort stenkast från pulsen i Seminyak och med nästan alla surfspots på Bali mindre än en timme bort.
Förutom det självklara fokuset på surfet så är hälsosam god mat också något som prioriteras högt för att man ska orka surfa så mycket som möjligt.

Alla delar och innehåll är noga genomtänkt och perfekt passande för dig som vill till värmen och lära dig surfa, utveckla din surf eller ha en skön surf & yoga semester på ett fantastiskt ställe.

Här, som på alla våra olika surfdestinationer jobbar vi med lokala surfskolor och instruktörer för att få ut det absolut bästa till dig som resenär.
Läs mer om möjliga tillägg och erbjudanden nedan och pussla ihop ditt egna skräddarsydda paket.

Om resan

Flyg
Flyget tar ca 18h från Skandinavien inklusive ca 3 timmars byte av flyg i tex Doha (flyg är ej inkluderat i resans pris men hör av dig om du önskar vår hjälp).

Transfer
Vi hämtar och lämnar dig/er på flygplatsen på Bali (Depansar) i egen minibuss. Kom ihåg att lämna oss dina flygtider om du bokar själv.

Boende
Vi bor i ett skönt hus med 4 sovrum, pool, bra sällskapsutrymmen och skön trädgård. Priset är satt som del i dubbelrum men man kan också bo i flerbäddsrum eller välja singelrum. Surflodge Limasan är byggt av Gabriel som jobbat på Xtravel och har allt du behöver för en grym surfvecka. Wifi, bra lounge, god mat, städning, mopeder till utlåning, surfbrädor att testa och mycket mer. AC i alla sovrum och egna toaletter med bad.

Måltider
Surflodge Limasans personal ser till att det finns trevlig, god och hälsosam frukost på morgnarna. Ibland  kör vi lite BBQ tillsammans ett par kvällar men vi går även ut och äter på några lokala sköna restauranger. Alla frukostar och middagar är inkluderade.

Guidning & lektioner
För nybörjare föreslår vi att ni väljer till surflektioner under 5 dagar tillsammans med den lokala surfskolan. Kan du redan surfa skapligt men ändå önskar lektioner erbjuder vi på Bali även detta.

Yoga
Vår yogainstruktör är på plats dagligen och kommer köra yogapass med de som så har valt till detta. Du är välkommen oavsett tidigare yogaerfarenheter och det finns mattor, dryck mm på plats.

Utrustning
Surfbrädor finns att låna på surflodgen för alla nivåer. För alla som har valt till surflektioner är det ytterligare alternativ och brädor inkluderat från surfskolan.

Svårighetsgrad
Du behöver aldrig ens sett en surfbräda innan du hänger med oss på denna surfresa, men kom ihåg att lägga till surflektioner i ditt paket då. Vi lär dig allt från grunden och även du som har ett par veckors surf i bagaget är du välkommen eftersom det finns möjlighet att gå en ”vidarekurs” på surfskolan eller om du redan kan surfa bra då bara köra på vårt baspaket och få tips och trix från guiden på plats.

Möjliga tillägg

Xtravel Surflodge Limasan

Surflektioner / surfguidning

Du kan välja att lägga till 5 dagar med surflektioner i ditt veckopaket. Du kan även välja 5 eller 10 dagars lektioner om du stannar under två veckor. Kan du redan surfa men vill ha hjälp att hitta de bästa vågorna och få lite tips och trixs av personalen på plats kan du istället för surflektioner lägga till surfguidning för en eller två veckor.

Yogalektioner

1,5h yoga i huset 5 dagar under din vecka på plats för bara 1,995:-/person är lätt värt det enligt oss för att hålla kroppen mjuk och slippa lite av träningsvärken från all surf. Med vår certifierade vinyasa yogainstruktör under Yoga Alliance med mycket erfarenhet i bagaget så kommer du garanterat bättra på din balans och uppskatta yogan oavsett om du har yogat mycket innan eller aldrig testat.

Surfbrädor

Har du med dig dina egna prylar kan du kolla närmare här vad som gäller på respektive flygbolag för bagageregler eller direkt på din biljett. Önskas ingen av surflodgens surfbrädor som du får låna eller någon av de som är inkluderade om du har surflektioner, så kan vi hjälpa dig att hyra ngt annat eller köpa bräda på plats. Det finns även möjlighet att mot ca 3,000:- (med ca 30 dagars framförhållning) ha en bräda på plats som väntar på dig från NORD. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Trippelrum /Enkelrumstillägg

Väljer du att bo i ett av trippelrummen så försöker vi para ihop dig med andra av samma kön i den mån det är möjligt. Avdrag och tillägg för enkelrum, dubbelrum eller trippelrum (flerbäddsrum) ser du när du gör din bokning.

Stanna längre

Önskar du stanna ytterligare kan du smidigt välja 2 veckors paketet i din bokning och välja vad du önskar för setup under respektive vecka på plats. Önskar du bara bo enstaka nätter om du tex. är på genomresa så ber vi dig kontakta oss på info@xtravel.se

 

Destinationsfakta

När?
Året om!

Pass & visum: Du behöver inget visum till Bali om du stannar under 30 dagar. V.G hör med indonesiska ambassaden för andra nationaliteter. Passet skall vara i gott skick och giltligt 6 månader efter hemkomst och returbiljett skall kunna uppvisas vid behov.

UD: Spana in UD’s hemsida för uppdaterad information och rekommendationer kring resande till Bali, Indonesien. Tips är att ladda ner deras smidiga app, resklar.

EL: 220V och samma uttag som i här hemma.

Valuta: På Bali är det Rupiah (IDR) som gäller. Köp gärna med dig lite redan hemifrån för de första dagarna. Bankomater finns det gott om för att sedan kunna ta ut väl på plats, kom ihåg att vissa avgifter kan tillkomma för uttag utomlands. På många mindre restauranger är cash fortfarande king. 10,000 IDR = 6,30:- (ungefärlig växelkurs 27 juni 2018)

Vaccinationer: Kolla in denna ständigt uppdaterade sida med aktuella regler och rekommendationer kring vaccinationer.

Tid: Det är +7 timmar (+6 timmar under sommaren)

Telefon och internet: Landsnumret är +62 till Bali men tänk på att det kan vara väldigt dyrt att ringa och ta emot samtal på din mobil om du är ute och reser. Vi har därför här på Bali inkluderat telefoner när du bor på Surflodge Limasan för att du skall kunna göra gratis lokalsamtal mellan alla på campet väl här utan att bli ruinerad om du mot förmodan skulle köra vilse på moppen en dag. Wifi finns på surflodgen och lite restauranger och caféer i närheten.

Religion, folkmängd och språk: Hinduism, ca 4,2 miljoner och de pratar balinesiska och indonesiska

Dricks: Det är oftast en serviceavgift på det du köper så ingen dricks förväntas men har du fått bra service uppskattas så klart ändå lite dricks av personalen.

Allmänt: Ris, cigg, bensin och mobiler är subventionerade av staten. För att alla indoneser ska kunna vara mätta, ta sig till jobbet med moppen, ha en livskvalitet (ciggen) och kunna ringa sina polare

Bra att veta: I Indonesien så behandlar man benbrott med massage som första hjälpen.
För att hålla det nationella språket så enkelt som möjligt så behöver man bara säga ordet två gånger i följd för att det ska bli i plural

Karta & Väder

En magisk ö i tropikerna vars dygnstemperatur ligger runt 25-30 grader året om. Regn och fuktighet förekommer från december till mars men då huvudsakligen på öns västra sida (vi bor på sydvästra delen). Juli till – september är torrast och surfa kan du oavsett nivå göra året om även om många mer erfarna surfare väljer perioden April – Oktober något före övriga tider på året.

För aktuellt väder och swell ta en till här på magicseaweed.

Magiskt boende och enormt omhändertagande personal både på campet och som surfguider. Smidigt med lånemopeder och telefoner under veckan vi var där. Ett camp med pricket över i:et på många sätt. Tack vi kommer tillbaka.

Lucas B, 2015

Smidigt att boka via Xtravel som hjälpte till med flyg och bokade surflektioner mm. Fantastiskt skönt häng på Surflodge Limasan och en bra blandning människor. Vi hade valt till Yoga också vilket var hur fett som helst, hade aldrig provat innan och är nu helt såld.

Anna & Maria, 2015

Skräddarsy din resa till
Bali, Indonesien

Börja med att välja när du vill resa.

Avresa
Period
Pris
Platser kvar
Valfritt
Surfresa Bali, 1 vecka
Från 5495 SEK / pers
Ingen begränsning
Valfritt
Surfresa Bali - 2 veckor
Från 9995 SEK / pers
Ingen begränsning

Liknande resor

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar