• Dubrovnik


    Företagsresa till Kroatiens piratnäste

  • Dubrovnik


    Företagsresa till Kroatiens piratnäste

  • Dubrovnik


    Företagsresa till Kroatiens piratnäste

Dubrovnik, Kroatien

Kroatiska Dubrovnik är en stad som med sin karakteristiska medeltida arkitektur har lockat inte bara turister utan även regissören till tv-serien Game of Thornes. Serien har spelat in flera scener ur samtliga säsonger och gjort staden än mer uppmärksammad, som gjort för en lyckad företagsresa.

Med havet på ena sidan och bergen på andra sidan av staden är Dubrovnik ett grymt resmål för alla som vill ha korallblått hav, soliga dagar och goda middagar. Här fiskar vi egna ostron till lunch och drar ut på en fyrhjulstur på eftermiddagen.

Dubrovnik är den perfekta kombon på historia och kultur och moderna äventyr. Fina hotell med bra konferenslokaler ger er allt ni kan önska för de stunder ni måste jobba, innan medelhavsvärmen hägrar för mycket.

Passar vilka?

Sol och vacker natur är i fokus i Kroatien och Dubrovnik då det är ett resmål som ger värme från i slutet av april till oktober. Gruppstorlek kan variera mellan 10-400 personer, den ombytliga staden gör det mer än möjligt för gruppen att dela upp sig och uppleva just det de vill se.

Med ett sprudlande nattliv är det svårt att tro att man tagit sig så långt in i Medelhavet, det känns snarare som Rivieran!

Xtravel_Konferensresa_Dubrovnik_7

 

Destinationen

Läge: Längst ner på den kroatiska sydkusten.

Flygplats: Dubrovnik flygplats.

Transfertid: 15-30 minuter in till stan.

Kultur: Klassisk medelhavskultur, stråhatten växlas med fiskehatten och magen fylls av dagens fångst från havet.

Varför? Kroatien har Europas klaraste vatten och många, många soltimmar. Samt att Dubrovnik fortfarande trots sin popularitet är väldigt prisvärt.

Aktivitet: Fiska egna ostron, segla, prova vin, kör fyrhjuling eller en vintage Peugot längst kusten.

Boende: Hotell, boutique-hotell, konferenshotell.

Kul att veta: Svenska staden Helsingborg är vänort till Dubrovnik, det är extra kul eftersom två av oss på Xtravelkontoret är just från Helsingborg.

Guider

Dubrovnik är en stad som hänför med sin fantasy-liknande arkitektur. Även om det finns många aktiviteter att hitta på är en dags strövande runt i staden ett måste. Våra guider som hänger med kan allt om Dubrovnik, från need to know-fakta till bästa små smultronställena man inte får missa.

Våra guider är ett team av passionerade, reseglada, logistiktänkande ”doers” som alltid gör sitt yttersta för att ni ska få en upplevelse som möter era förväntningar, och lite till.

Xtravel_Konferensresa_Dubrovnik_15

 

Karta och väder

Med ett värmande medelhavsklimat är Dubrovnik inbjudande från April till Oktober. Inte för att det blir för kallt resterande del av året utan snarare för att det är då det brukar regna. Om bad är ett måste för semestern bör man inte åka tidigare än juli då vattnet inte hunnit upp i högre temperaturer innan dess. Vill man hellre uppleva staden och området kring kan man åka när som, havet håller luften varm och upplevd värme är betydligt högre än vad termometern visar.

För aktuellt väder, klicka här.

 

 

Har ni frågor eller vill ha en kostnadsfri offert?

Klicka här

Ballt som tusan! Oförglömlig stad, klaraste vattnet jag sett och perfekt leverans av guiderna. Fick till ett bra upplägg med Xtravel innan resa och det allt föll på plats utan krångel väl där. Hela kontoret tackar!

Jonte

Tack för kontorets bästa resa so far! Ser fram emot vad ni kan sy ihop nästa gång.

Simone

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar