• Ta med företaget till Rivieran


    Sol, bad, lyx och flärd i södra Frankrike

  • Ta med företaget till Rivieran


    Sol, bad, lyx och flärd i södra Frankrike

  • Ta med företaget till Rivieran


    Sol, bad, lyx och flärd i södra Frankrike

Rivieran, Frankrike

Håll i stråhatten och packa ner badkläderna, på Rivieran är det lugna livet i fokus och tar man inte med sig yachten så finns det flera att kolla på när man ligger på stranden. Rivieran har en ball mix av action och lugn, närheten till stranden med uteserveringar och strandhäng gör att ni kan starta dagen i härligt gemak, bergen i bakgrunden bjuder på en oförglömlig utsikt och adrenalinhöjande aktiviteter högt över stranden lagom till eftermiddagen.

Rivieran är ganska odefinierat som destination i sig och det är det fina med kuststräckan, för vi kan välja precis vilken ort vi vill bo på. Varför inte strosa runt i skådisarnas fotspår i Cannes? Eller spana yachts i Saint-Tropez? Vill man dubbla årsbonusen är Monte Carlo-Casino helt rätt ställe att besöka, om man vågar…

Passar vilka?

Oavsett hur stor gruppen är, från 10 till 400 personer, så har Franska Rivieran något att erbjuda. Med sina långa stränder lämpar sig destinationen bäst för värme- och soltörstande personer som gärna varvar ner på ett skönt strandhäng med en GT i handen.

Bergen ger dock gruppen möjligheten att hitta på de flesta adrenalinflödande aktiviteter man kan tänka sig.

 

Xtravel_Konferens_rivieran_7

 

Destinationen

Läge: Franska sydkusten.

Flygplats: Nice, Cannes eller Montpellier flygplats.

Transfertid: Varierar helt på upplägg, hör av er om vart just ni vill åka.

Kultur: Linnebyxor och badkläder på dagtid, högklackat och välkammad frisyr på kvällstid, gärna med ett glas champagne och en trerätters middag till.

Varför? Mytomspunna Rivieran med sin lyx och flärd erbjuder även, sol, värme och en och en annan höghöjdbana.

Aktivitet: Vollyboll, canyoning, Via Ferrata, cykling, kajakpaddling, vinprovning.

Boende: Längst kuststräckan ligger det flertalet hotell i olika storlekar och prisklasser, bara att välja och vraka.

Kul att veta: James Bond filmen Golden Eye med vår egna svenska bondbrud Isabella Scorupco filmades delvis på den franska Rivieran vid gränsen mellan Frankrike och Monaco.

Guider

Franska Rivieran kan, för den okunnige bli vräkigt, dyrt och inte alls vad man förväntat sig. Det kan kännas tråkigt att åka med guide men ibland är det värt det. Våra guider är väl invigda i Rivierans alla hemligheter och kan ta er till de häftigaste smultronställena.

Våra guider tar hand om allt ”det där bakgrundsarbetet” så att ni kan fokusera på vilken cocktail ni ska ta här näst, vilken sida man ska sola och vad ni vill shoppa.

 

Xtravel_Skargard_konferens_guider_sommar_3

Karta och väder

Heta somrar, varma vårar och höstar och milda vintrar. Det är den Franska Rivierans väder i ett nötskal.

Sommarsäsongen startar i Maj och löper genom September, därefter blir vädret något svalare och blötare. Under juli och augusti är det inte ovanligt att värmen skjuter uppåt 35° C, då är närheten till strand och bad att föredra!

Inled hösten direkt efter semestern med en långweekend så kommer Rivieran att leverera bra med värme, härligt bad och ny energi inför Q3.

 

 

Tveka inte att höra av er med frågor eller för en offert!

Cannes var precis vad vi behövde. Alla på kontoret är oförskämt bruna energin är absolut på topp!

Tack för en topppenresa =)

Erik

St Tropez var allt och lite till av vad vi ville! Grabbarna kommer jobba ännu hårdare nu för att kunna göra en än bättre resa till nästa år. Grymt jobbat!

Anders

På Xtravels webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer

Jag accepterar